Kuşadası İlçe Jandarma ekipleri, milli park girişinde piknikçilerin araçlarında kaçak olarak parka sokulmak istenen onlarca tüp ve mangal ele geçirdi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Güzel Çamlı Mili Parkı'nda yaşanan piknikçi yoğunluğunda, yasak olmasına rağmen piknikçilerin kaçak olarak parka getirdiği tüp ve mangallar alınıyor.

Geceden kapıda kilometrelerce uzunluğunda beklenen kuyruktan sonra milli parka giriş yapan piknikçiler, hafta sonlarında doğa ile içi içe bir gün geçirmenin tadına varıyor. Piknikçiler, milli parkın kapısında ücretlerini ödeyerek giriş yaptıktan sonra Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma ekiplerince parka giriş yapan araçlarda tüp ve mangal araması yapılıyor.

Yapılan aramalarda, piknikçilerin yasak olmasına rağmen parka kaçak olarak sokmak istedikleri tüp ve mangallar, jandarma ekiplerinin dikkatli aramaları sonucu tespit ediliyor. Park girişine mangallar ve diğer gereçler bırakıldıktan sonra piknikçilerin mili parka girişe izin veriliyor. Jandarmanın bu uygulaması olumlu karşılanırken, araçlarda tüple yakalanan piknikçiler görüntü aldığı için basın mensuplarına tepki gösterdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png