‘Bana gelen bir teklif yok’ FUTBOL Federasyonu’nun Hiddink’le giden iyi günlerde bile aklında olan ve Hırvatistan maçı sonrası kelimelere dökülmeye başlanan İstanbul BŞ Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kısa bir süre sonra mill takımımızın başında olacak. TFF’nin Hiddink’le yapılacak pazarlıklar sonrası masaya oturmayı planladığı Avcı’ya dün telefonla ulaştık ve görüşlerini sorduk. İşte aldığımız cevap:

“A Milli Futbol Takım’ın başına geçmek herkesin hayalidir. Bu hayalden de öte çok büyük bir onur kaynağı. Fakat şu ana kadar bana gelmiş herhangi bir teklif bulunmuyor. İleriki zamanlarda daha net konuşabiliriz.”

EVET, Avcı’ya henüz teklif yok ama TFF her adımını doğru atmak istediği için bu teklif kendisine henüz ulaşmadı. Önce Hiddink’le yollar ayrılacak, sonra Avcı’nun kapısı çalınacak..

GÜMÜŞDAĞ GÖRÜŞTÜ

BU arada eski İstanbul BŞ Başkanı, şimdinin TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, dün Langa Tesisleri’ne giderek Abdullah Avcı’yla görüştü. Yaklaşık 10 dakika Avcı’yla görüşen Gümüşdağ, ardından tesislerden ayrıldı. İkilinin ne konuştuğu hakkında açıklama yapılmadı. VATAN