Ramazan ayı ile birlikte her gün bir ilçeye giderek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Karacasu’da sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyarette 2002 yılından önce memurunun maaşını ödeyemez hale gelen Türkiye’nin, bugün bölgesel bir güç olduğunu söyledi. Ak Parti hükümetinin iş başına gelir gelmez hortumları keserek birilerini zengin eden kaynakların ülke kalkınmasına harcandığını ifade eden Kılınç, ‘’Milletten çalınan millete iade edildi’’dedi.

KARACASU’YA HALKBANK MÜJDESİ

İl Özel İdaresi tarafından yapılan Dedeler köyü asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyen Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın’ın kalkınması için üç önemli konuya değindi. Bunları istihdam, çevre bilinci ve markalaşma şeklinde ifade eden Kılınç, “Aydın zengin tarım arazileri ve bunları işleyerek tarımsal sanayiye çevirecek potansiyele sahip. Bunun için herkesin üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirmesi gerekiyor. Bununla birlikte markalaşmaya da önem vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Karacasu’nun yakın bir zamanda Türkiye’nin önemli kültür sanat ve turizm merkezi haline geleceğini kaydeden Gültekin Kılınç, yakın bir tarihte ilçeye Halkbankası açılacağı müjdesini verdi. Finans sektörünün gelişmişlik açısından önemli bir gösterge olduğunun altını çizen Kılınç, ilçe kaymakamı ile belediye başkanını da ziyaret ederek Karacasu’nun sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Karacasu ziyareti esnasında Gültekin Kılınç’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gençoğlu ve yönetimi eşlik etti.

Aşırı sıcağa rağmen programını yarıda kesmeyen Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, esnaf ziyareti yaptıktan sonra iftar yemeğinde Hakkı-Nesime Orbay çiftinin evine konuk oldu. Teravih namazını Karacasu’nun Geyre beldesinde kılan Kılınç, cami çıkışı vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png