Seçim bölgesi olan Aydın ve ilçelerinde ziyaret çalışmaları yapan Kılınç, dün yemek molası vermek için Nazilli’ye bağlı Dereağzı köyünde bulunan ‘köy mutfağı’ isimli restorana geldi. Yemeklerin gelmesini bekleyen vekil Kılınç ve eşi, üzerinde AK Parti amblemi bulunan ve ‘Durmak Yok Yola Devam’ yazılı pastayla AK Partili kadınları karşılarında görünce önce şaşıran Milletvekili Gültekin Kılınç, daha sona ise duygulu anlar yaşadı.

Sürpriz karşılama sonrası Milletvekili Gültekin Kılınç ile uyumlu çalışma yaptıklarını ve bölgeye hizmet getirdiklerini söyleyen AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, Kılınç’ın vekillikteki birinci yılını doldurduğunu ve bu nedenle de böyle bir sürpriz hazırladıklarını belirtti. Altunkaya, vekile teşekkür ederek; “Sayın vekilim Başarılı çalışmalarınız neticesinde Milletvekili seçilmenizin birinci yılını doldurdunuz başarılı çalışmalarınızla bizlere örnek oluyorsunuz, temennimiz sizi bir dahaki dönemde Bakan olarak görmektir” şeklinde konuştu.

AK Partili kadınların kendisine yaptığı sürprize çok şaşırdığını söyleyen Milletvekili Kılınç ise seçim çalışmaları sırasında en büyük desteği kadın kollarından gördüğünü belirterek, Türk Kadının siyasette etkin rol oynadığının altını çizdi. Kılınç; “Türk kadının aktif siyasette görev alması demek Türkiye’nin daha çağdaş daha modern bir çizgide hedeflerine hılı bir şekilde ilerlemesi demektir. Parlamentoda ve kabinemizde çok başarılı Bayan Vekillerimiz var hepsi de branşlarında oldukça başarılı, Nazilli’mizde de Kadın Kollarımızın aktif bir şekilde çalışmasına şahit oluyorum ve kendilerini bu başarılarından dolayı da kutluyorum. Seçim çalışmalarımızdan bugüne kadar benim hep yanımda ve destekçim oldunuz sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları Başkanı Altunkaya ile birlikte pasta kesen vekil daha sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Sürpriz ziyaretin sonunda ise kadın kolları başkanı Serpil Altunkaya, Milletvekili Gültekin Kılınç’a aldıkları gömleği hediye etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png