Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mahalle mitinglerinde konuşan Millet İttifakı Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, Ortaklar mahallesi Pazarkuran'daki mitingde “Bir yola çıktık, ihmal edilmiş bir Germencik ile karşı karşıyayız. Dedik ki Germencik güzel işlere layık. Germencik ihmal edilmiş, Germencikliler hep ötekileştirilmiş. Memlekete hizmet etmek için geliyoruz. Tek vazifemiz hizmet etmek olacak” dedi.

Fuat Öndeş, “Köylerimizde durak sorunları var. Altyapı eksikleri var. Hepsini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ile birlikte gerçekleştirmek üzere göreve talibiz. Bahane üretmeyeceğiz. Hizmet yapacağız. İhmal edilen tüm hizmetler yerine getirilecek” diye konuştu.

JEOTERMAL İÇİN NET TAVIR

Tekin mahallesi ziyaretinde de jeotermal konusunda konuşan Fuat Öndeş, “Mevcut yönetimin hiçbir şeye saygısı yok. Hiçbir kutsala saygısı yok, insana yok, toprağa yok, havaya yok. Jeotermaller çevreyi talan ederken en güzel tepkiyi Tekin köyü insanları gösterdi. Helal olsun size. Bizim tarafımız vatandaşımız, evlatlarımızın, toprağımızın sağlığı, doğamız. Biz çevrenin yanındayız, çevrecinin yanındayız. Sakın merak etmeyin. Her zaman sizinle beraber olacağız. İşlerini düzgün yapacaklar. Yapmazlarsa yapmamız gereken neyse yaptırımları uygulayacağız” dedi.

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Millet İttifakı Germencik Belediye Başkan adayı Fuat Öndeş, mahalle mitinglerinde projelerinden de bahsederek halkı bilgilendirdi. Öndeş, “Magnesia antik kentimizin tanıtımına hız vereceğiz. Böylece dışarıdan yerli, yabancı turist gelecek. Turlarımız olacak. Köy pazarı kurulacak. İnsanlar elinde işledikleri, ürettikleri ürünleri orada satabilecek. Bütün hizmetlerden had safhada faydalanacağız. Biz proje ürettik, hizmet ürettik. Memleketimdeki bayanlarımızın bir tane gidecek mekanı yok. Kahve içecek, arkadaşlarıyla zaman geçirecek yeri yok. Sosyal hayatımız yok bizim. Birileri bize bunu reva görmüş. 1 Nisan’dan itibaren bu memlekette zalimle mağdur yer değiştirecek! Şüpheniz olmasın” dedi.

MEMLEKETİ KURUTTULAR!

Ortaklar Pazarkuran mitinginde konuşan Fuat Öndeş, “Bütün memleketi kuruttular. Sokaklarında gidilemeyen, yürünemeyen, araba sürülemeyen Germencik, Ortaklar olduk çıktık. Mevkilerini, makamlarını insanlara baskı için kullandılar, ayrım için kullandılar, eziyet için kullandılar. Biz gönülleri istiyoruz. Herkese kapımız açık. Vefasız, nankör, vicdansız bir yapı var karşımızda. Yola çıktığı, beraber olduğu herkesi kullandılar. Memleketimde zeki çocuklarımız var. Çalışacaklar.  Memleketimde tahsilli, muhtaç, gariban herkese eşit olunacak buna şüphe duymasınlar. Germencik’in içindeki tarihi belediye binasını yıktılar. Düştüğünüz her yerden toprakla kalktınız. O meydandaki güzelim belediyeyi yıktı. Kullanışsız bir meydan bıraktınız. Ve o meydandaki Atatürk büstünü de kaldırdınız. Şimdi seçim korkusuyla bir ay kala oraya büst koydu. Bir şey daha unuttular. Meydandaki Türk bayrağını hala dikmediler biliyor musunuz?” dedi.

“Memleketin topraklarını sattılar. Hiçbir şeye önem vermeden kendi istikballerinin peşinde koştular” diye mevcut yönetimi ve ekibini eleştiren Fuat Öndeş, “Tutamayacakları sözler verdiler. 33 tane proje anlattılar ama hiçbirini yapmadılar. Benim köylüm enayi değil. 5 yıl sonra aynı senaryoyla yine böyle ortaya çıkarsan bu halk da sana gereken cevabı 31 Mart’ta verir” dedi.

YÜZDE 65 İLE KAZANACAĞIZ

Fuat Öndeş kazandığı zaman herkes kazanacak diyen Öndeş, "Kazandığımızda herkes ayrım gayrım olmadan hizmet alacak. Makam kapımız herkese açık olacak. Anketlerimiz açıklandı. İnşallah Germencik Belediyesi’ni yüzde 65’lik bir oy oranıyla kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

fuat-ondes.jpgfuat-ondes1.jpgfuat-ondes2.jpgfuat-ondes3.jpg

fuat-ondes4.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!