Osmaniye"nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan jandarma er Zeynel Kapucu"nun Albayrağa sarılı naşı Milas"a geldi.

Osmaniye"nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan jandarma er Zeynel Kapucu"nun Albayrağa sarılı naşı Milas"a geldi. İki sonra oğullarını sağ salim bekleyen Kapucu Ailesi oğullarının Albayrağa sarılı naşını görünce yıkıldı.

Terhisine 2 ay kalmıştı

Acı haberi aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan şehit annesi Fadime Kapucu ve baba Ümmet Kapucu, doktorlar eşliğinde eve getirildi. Aileye, askeri yetkililer ve sağlık ekipleri de eşlik ederken, şehit ağabeyi Ünal Kapucu, basın mensuplarından ağlarken görüntü çekmemelerini, bölücü örgüt üyelerini sevindirmek istemediklerini söyledi.

1 yıl önce Kayseri"den ailesinin iş durumu nedeniyle Milas"a yerleşen Kapucu ailesinin iki oğlundan biri olan Zeynel"in cenazesi Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı"nda düzenlenecek törenin ardından önce Adana"ya, oradan da Milas askeri havalimanına getirilecek. İçişleri Bakanı Osman Güneş"in de katılması beklenen cenaze töreninin ardından ikindi namazına müteakip şehit er Kapucu"nun naşının Milas Şehir Mezarlığı"na defnedilmesi bekleniyor.

Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar'ın Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavileri sürüyor.