Peki bu kampanyada neler mi var? Dilim pizza+ 3 chicken fingers+ 300 cc cola! Hepsi sadece 7,90 TL!
 
09 Eylül 2011, İstanbul;
 
Okullar açıldı! Artık dönüş yolundasın… Yoğun bir seneye başlamadan eğlenmenin tadını çıkarmak istemez misin? Eğer cevabın evet ise o zaman doğru Pizza Pizza’ya. Kalabalık arkadaş sohbetlerini lezzetli dakikalara dönüştürmeyi hedefleyen Pizza Pizza, Mideye İndirim Kampanyası ile arkadaşlarının ve senin en eğlenceli aktiviten olacak. Bu lezzetli menüyü doya doya midene indireceksin!
 
Diğer menülerden farklı olarak patates yerine tavuk olan kampanyada Pizza Pizza, sizlere muhteşem tavuk lezzetini de yaşatacak. Mideye İndirim Kampanyasında dilim pizza+ 3 chicken fingers+ 300 cc cola sadece 7.90 TL. Çıtır tavuklarla zenginleştirilmiş menü çok doyurucu. Kampanya sadece salon servislerinde geçerli. Haydi gençlik bekleme yapma, doğru Pizza Pizza’ya! Yapman gereken tek şey bir Pizza Pizza şubesine gitmek ve doya doya yemek!
 
Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler, kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da pizza siparişi vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 444 4 500 numarası aranabilir.