Michael Jackson"ın yakın zaman önce kaydedilmiş, tamamen yeni kayıtlarından oluşan ve büyük merakla beklenen 'Michael' isimli albümü 14 Aralık"ta çıkıyor.

Bir sonraki albümü için her zaman hazırlıklı olan Pop Müziğin Kralı"nın yaratım süreci hiç durmak bilmiyordu; dünya çapındaki birçok hayranının henüz haberi bile yokken, Michael Jackson New Jersey"deki bir arkadaşının evinden, Las Vegas"daki stüdyolara ve çok özel bir grup müzisyenle Los Angeles"a kadar birçok yerde durmaksızın yeni şarkılar yazıyor ve kaydediyordu.

Şimdi, 'Michael' albümünde yer alacak şarkılar için anlatılacak eşsiz hikâyeler arasında, hayranları bu sanat adamının nasıl çalıştığını ve iç dünyasını akılları baştan alan bir açı ile görebilecekler ve yakın zaman önce kaydettiği ve onlarla paylaşmayı arzuladığı şarkılarını duyma şansına erişecekler.

Michael Jackson"ın albümde yer alacak “Breaking News” isimli yakın zaman önce tamamlanan ve daha önce duyulmamış şarkısı, 2007 yılında New Jersey"de kaydedildi.

Albümün kapak görseli Kadir Nelson isimli ressam tarafından 2009 yılında yapıldı. Tablolarında hikâyeler anlatmasıyla ün salan Kadir, bizi Michael Jackson"ın hayatındaki önemli dönüm noktalarının ve önemli insanların arasında bir yolculuğa çıkarıyor.

'MICHAEL' 14 Aralık'ta Sony Music etiketiyle çıkıyor.