Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı, ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
MHP Didim İlçe Teşkilatı, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Meandros Köy sofrasında düzenlenen basın toplantısına MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, İlçe Başkan Yardımcısı A. Erol Öktensoy, İlçe Sekreteri Adnan Pekkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Dündar ve Seda Saban ile mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, “Bizim Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yaptığımız görüşmeler çerçevesinde seçilmiş kişiler olan ve aynı zamanda kamu görevlisi olan muhtarların önümüzdeki süreçte sorunların çözümü ve kamuoyu oluşturmak için bu toplantıyı düzenledik. Sizler yerel bazda siyaset üstü kişilersiniz ve sorunları daha iyi biliyorsunuz. Bunlara çözüm bulma noktasında sizin fikirleriniz çok önemli. Bu amaçla buradayız” dedi.
Atas, muhtarların mahallelerinde yaşadığı sorunları bildirmesi ve çözüm anlamında adımlar atılabilmesi anlamında parti olarak kamuoyu oluşturabileceklerini sözlerine ekledi.