Seçim bürosunun açılışına MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, İl Başkanı Hasan Muti, İlçe Başkanı Fikret Çelik, MHP Didim Belediye Başkan adayı Ünal Boztürk, MHP Akyeniköy Belediye Başkan adayı Yusuf Deveci, MHP Akbük Belediye Başkan adayı Halil Başaran ve partililer katıldı.
Açılışta konuşan İlçe Başkanı Fikret Çelik, Didim"e seçim startını vermek için bir araya geldiklerini belirterek, “Didim"de yanan bu ateş 29 Mart"ta seçimi kazanıncaya kadar sürecek. Herkes bize inanasın ve güvensin. Bu günümüzde yalnız bırakmadığını için herkese teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Didim Belediye Başkan adayı Ünal Boztürk de, 29 Mart günü sandıklar açıldığında MHP"nin Didim"de iktidar olacağını iddia ederek, “Didim"de bizler kimsenin yandaşı olmayacağız. Bunlar geldikleri günden bu yana yandaşlarına para kazandırdılar. Benim fizibiletisini yaptırdım. 1,5 trilyona mal olacak pazaryerini 7 trilyona yaptılar. Kim bundan para kazandı tabii ki yandaşları, kimin parası gitti tabii halkın parası. Biz bunları durdurmak için eliyoruz. Bir itfaiye binası yaptılar 5 yıldan bu yana bitiremediler. Yol yaptık diyorlar , siz yol değil yolsuzluk yaptınız yaptığınız yolar ortada. Sizlere verdiğim seçim beyannamesinde söylediklerimin hepsini yapma taahhüdünde bulunuyorum. Bizler nasıl cebimizi doldururuz değil halka nasıl hizmet veriri anlayışıyla karşınız çıkacağız. İşimiz halkımız hizmet üretmektir” diye konuştu.
Kendilerini bu günde yalnız bırakmayan partililere teşekkür eden Milletvekili Recep Taner, “Tüm Türkiye"de mücadelemizi sürdürmek için yerel seçimlerde startı verdik. AK Parti ve CHP hep medyada ön plana çıkıyor. İki kutuplu bir siyaset ortaya koyuyorlar. Bilmiyorlar ki asıl bu ülkenin sahibi MHP"nin odluğunu. İnşallah yerel seçimler genel iktidarımızın bir göstergesi olacak. Bu anlamda genel başkanımızın dediği gibi Aydın"daki ilçe ve beldelerin alayın talibiz” ifadelerini kullandı.
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlar bazen ayrı kaldığı şeyleri özler örneğin onun sevgisini onun hizmetini özler, sizler Ünal Başkanınız özlemediniz mi? Buradan gördüğüm kadarıyla sizler Ünal Başkanınızı özlemişsiniz. Ünal başkanım anlattı, Didim"de yapılan talanı yolsuzluğu sizlerde buna dur demek için 29 Martta MHP"yi iktidara taşıyarak bunlara dur diyeceksiniz”
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı öncesi Didim Rumelili Romanlar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Roman Dans Grubu bir gösteri sundu. Gösterinin ardından MHP Aydın Milletvekilleri ve katılımcılar tarafından ilçe seçim bürosunun açılısı birlikte yapıldı.