Belediye Meclis Salonu"nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Tanıtım toplantısının açılışında konuşan MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, “Bu seçime Kuşadası iddialı 5 adayla giriyor. Bu adayların içinde 2 aday siparişle yaptığı meclis listesiyle halkımızın karşısına çıktı. Diğer iki aday, her Kuşadalının bildiği gibi Tek adamlık yani Krallık anlayışına sahiptirler.Bu adayların kazanmaları durumunda Kuşadası halkı yönetime dahil edilmeyecektir. Milletten başka kimseye eğilmeyen ve eğilmeyecek olan, kimseye diyet borcu olmayan, demokratik teamül üzerine MHP Belediye Başkan Adayını ve Meclis aday listesini hazırlamıştır. Abdullah Sarı'nın başkanlığında bu ekip , Kuşadası'nın yeni yüzü olarak ve 29 Mart' ta Kuşadası'nın belediye yönetimini devralacaktır “ dedi.
Projelerini tanıtmak için kürsüye gelen MHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Abdullah Sarı ise "Tertemiz yüzlerin, dürüst bir geçmişin, sorumlu bir yönetim anlayışına sahip Meclis Üyesi Adaylarımla birlikte 29 Martta Belediye yönetimini alacağız. Seçim Beyannamesinde yer alan projelerimizi uygulamaya başlayacağım" diye konuştu.
Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımının ardından, MHP"nin Kuşadası Belediyesi"yle ilgili seçim beyannamesi ve projeleri tek tek anlatıldı.