Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda yapılan bölge toplantısına Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu, Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, İl Genel Meclisi Üyeleri, Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu, Türk Eğitim Sen Başkanı Baki Çuval, Çevre İlçe ve kasabaların yöneticileri ve partililer katıldı.

Katılımın çok olduğu toplantıda ilk konuşmayı yapan Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk; “ Daha önce Bozdoğan, Karacasu, Germencik ve Söke ilçelerinde yapılan toplantıların başarılı olduğunu düşünüyorum. 5. toplantıya Nazilli olarak ev sahibi olduğumuz için mutluluk duymaktayız. Bu toplantımızda il genel meclisi üyelerimizin çalışmalarını değerlendiriyoruz. Aramızda yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve diyalogların artırılması için çözümler üretiyoruz. Yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi sahibi oluyoruz. Şunu önemle belirtmek istiyorum. Önümüzdeki bir ya da bir buçuk yıl içerisinde genel seçimler kaçınılmazdır. Teşkilatımızla, belediyelerimizle, il genelimizle ve teşkilatımızın ayrılmaz unsuru olan Ülkü Ocaklarımızla birlikte çok iyi kenetlenip, çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Ne parti başkanı ve yöneticileri, ne de il genel meclis üyeleri, kendi kişisel meseleleri değil, teşkilat meseleleri hizmeti doğrultusunda hareket etmelidir. Meselelerin kendi içimizde, teşkilatlarımızda oturup çözme yolları aramalıdırlar. Dışarıda herhangi bir yerde, kahvehanelerde veya başka mekânlarda konuşmamalı, teşkilatın kuralları gereği hareket etmelidirler” dedi.
Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu, Recep Taner ve İl Başkanı Hasan Muti de gündem hakkında birer konuşma yaptılar. Hasan Muti Başkanlığında toplanan üyeler ve partililer son 6 ayın değerlendirmesini de yaparak yapılacak olan çalışmaları da değerlendirdiler.

Toplantı yapılan konuşmalardan sonra sona erdi. Toplantı sonrasında verilen yemek sonrasında partililer Nazilli"den ayrıldı.