AYDINPOST HABER SERVİSİ(ÖZEL)/Murat UÇKAÇ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Doktor Ruhsar Demirel, Aydın Tabip Odası’nın panel daveti üzerine Aydın’a gelerek panel öncesi partisinin il teşkilatını ziyaret etti.

Süpriz ziyarette MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse işleri dolayısıyla partide bulunmazken, MHP Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu Demirel’e ev sahipliği yaptı. MHP 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner’in de katıldığı ziyarette kadın kolları ve parti yönetimi hazır bulunurken, Ruhsar Demirel’in içten ve samimi tavırları herkesin dikkatini çekti.

HERŞEYDEN ÖNCE BENDE ANNEYİM
MHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu, Ankara’daki Genel Merkez ziyaretleri sırasında Ruhsar Demirel’in kendi evinde yaptığı kurabiyelerden ikram etmesini hiç unutamadığını ifade etmesi üzerine Genel Başkan Yardımcısı Demirel, “Herşeyden önce bende bir anneyim. Bizler evlerimizde reçel kavanozları, kurabiye ve börek kokuları ile büyüdük. Özümüzü yaşatmaya çalışıyorum. Belli bir makam sahibi olmak insanı değiştirmemeli. Evime gelen misafirlerim olursa onlara kendi ellerimle ikramlar hazırlar yediririm” dedi.

Aydın’a çoğu kez geldiğini ve Aydın’ın hemen hemen her yerini bildiğini ifade eden Demirel, “Efeler diyarında olmak benim için çok güzel bir duygu. İnanın kendimi Ankara’da Genel Merkez’deymişcesine rahat hissediyorum. MHP teşkilatı Aydınıyla, Erzurumuyla bir ailedir” diye konuştu ve daha sonra Türkiye gündemi hakkında partililerle sohbet ederek partiden ayrıldı.

Öte yandan Demirel'in partilerin pek çoğunu tanıması, isimleri ve yaptıkları işleriyle anımsayarak söylemesi partileri şaşırtarak, "helal olsun" dedirtti.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_8149.jpg

img_8156.jpg

img_8160.jpg

img_8162.jpg

img_8166.jpg

img_8168.jpg