MHP İl Binasında 27. Dönem Aday Adaylarının basın mensuplarına tanıtılması sonrası Aydın Çarşı ziyaretine katılan Yorgancı, aday adayları ve Genel Başkan Yardımcımız Deniz Depboylu ile ‘’Verimlik ziyaretler yaptık, Cumhur İttifakına halkımız büyük destek verecektir’’ dedi.

Yorgancı: Köşk, Sultanhisar, Buharkent, Yenipazar, Bozdoğan, Nazilli, Karacası MHP ilçe teşkilat başkanlarına da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde "Neden aday adayı olduğunu" parti ve teşkilatının uygun bulması sonrası nasıl bir çalışma yapacağı hakkında bilgiler verdi. Milliyetçi, ülkücü hareket için gerekirse "serden de yarda da vazgeçebileceğini" tekrardan hatırlattı.

Partililer ve ilçe halkı ile sohbetinde "24 Haziran ‘Hilal ile Hac’ın savaşıdır. Milli ve Manevi devlet ve millet aklı Cumhur İttifakı Millet Aklı düşüncesi altında beden bulmuştur" dedi.

Konuşmasının devamında Yorgancı "Bazı çevreler partimize oy veriniz ama Cumhurbaşkanlığı için istediğinizi yapınız gibi söylemler vatana ihanettir’’ dedi. Devamında ‘’Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yaşama geçebilmesi için Cumhurbaşkanlığında Oyumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimiz MHP’ye olmalıdır’’ dedi.

İlçe Ziyaretlerinde Barış Yorgancı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Germencik Belediye Başkanı Sayın Ümmet Akın’ı da ziyaret ederek, çıktığı bu yolda desteklerini istedi. Bir yıldır saha çalışması yapan Sayın Ümmet Akın için de ‘’tüm ilçelerde Ümmet Başkanın çalışması bizlere büyük destek olmuştur. Belediye seçimine giden süreçte kendisine başarılar dilerim’’ dedi.

dc8avolx0aatmtv.jpg-large.jpgimg_1343-002.jpg