Basın açıklamasının ardından çekilen toplu fotoğraf çekiminde yöneticilerin tamamının “Bozkurt” işareti yapmasına rağmen il yönetim kurulu üyesi Ahmet Güler’in “Bozkurt” işareti yapmaması herkesi şaşırttı.

Didim MHP İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Aydın MHP İl Başkanlığı görevine atanan Levent İlter, MHP Aydın İl Teşkilat binasında dün yaptığı basın açıklaması ile göreve başladığını duyurdu. Yapılan basın açıklamasının ardından yeni il yönetimi toplu fotoğraf çektirdi. “Bozkurt” işareti yaparak poz verilen fotoğrafta bir isim dikkat çekti. MHP Aydın il yönetim kurulu üyesi Ahmet Güler toplu fotoğrafta “bozkurt” işareti yapmayan tek kişiydi. Atama listede MHP il yöneticisi olarak ismi geçen Ahmet Güler’in bu hareketi ülkücü camiada ve sosyal medyada günün konusu oldu.

Ahmet Güler o fotoğraf karesinde niçin “bozkurt” işareti yapmadığını şu sözlerle açıklık getirdi: “O kadar Bozkurt’un içinde heyecanlandım. Ayrıca “Bozkurt” işareti yapmayı bilmiyorum. Herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin içinde yer almayan sonradan gelenlerin alayını milletvekili yaptık. Hatta ve hatta TBMM başkanvekili yaptık. Yani beni eleştirenler bilsinler ki bir protesto amacı taşımıyor hareketim. Dediğim gibi sadece heyecanlandım”

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA