AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Geçtiğimiz günlerde Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 10. Olağan Aydın İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Fevzi Köse, yeni oluşan yönetim kurulunu Menderes Park’ta düzenlenen kahvaltı basın toplantısı ile basına tanıttı.

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, yönetimdeki herkesin kendileri için çok değerli isimlerden oluştuğunu ifade ederek, “MHP Aydın il yönetimi olarak bizler, öncelikler bayrağını seven, vatanın sınırlarına sahip çıkan, aramıza katılmak isteyen herkesi MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Yeni bir yönetimiz ve ilk hedefimiz önümüzdeki yıllarda yapılacak olan yerel seçimlerde MHP bayrağını Aydın merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerde dalgalandırmaktır. Yapacağımız çalışmalarımızla MHP’ye olumlu yönde ivme kazandırma çabası içerisinde olacağız. Öncelikle gerçekleştirmek istediğimiz bir diğer konu ise kadın kollarımızın daha güçlü ve aktif hale gelmesidir. Kadın Kolları Başkanımız Serap Cambazoğlu ile sürekli istişareler yapıp kadın kollarımızı da en az bizim kadar yönetimde söz sahibi yapmak istiyoruz. Bunun içinde bayanlarımızı MHP Aydın Kadın Kolları’na davete diyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından yönetimini tek tek tanıtarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köse, Yenipazar’da yaşanan BDP’li vatandaşların yürüyüşüne yönelik sorulan soruya, “Cezaevindeki herkes devlet koruması altındadır. Mehmet Ağar’da devlete hizmetlerde bulunmuş bir büyüğümüzdür. Emniyetimizin aldığı tedbirler sayesinde üzücü bir olay yaşanmadan sonlandırıldı, fakat temennimiz bu ve benzeri olayların tekrarlanmamasıdır” dedi.

MHP AYDIN İL YÖNETİMİ OLARAK AYDIN’A YARAR SAĞLAYACAK HERŞEYİN ARKASINDAYIZ
MHP’nin Aydın’a hizmet getirecek olan her faydalı kararın arkasında olacağını belirten Köse, “Belediye meclis üyeliği yaptığım dönemde Aydın’da kötü görünüme sebep olan büfelerin kaldırılması, yeni belediye binası yapımı, yeni otogar inşaatı ve otopark ihalesi gibi güzel işlerin arkasında durdum. Karşı çıktığım en önemli konulardan bir tanesi de balık halinin şehrin göbeğinde olmasıydı. O arsayı daha güzel bir bina yada herhangi bir şey ile değerlendirebilirdik. Aydın’ın bir balık haline ihtiyacı var fakat yapılan yer yanlış. Bir diğer konu ise Orta Mahalledeki Forum AVM yolu üzerinde bulunan aşevinin satış kararıdır. O dönemde bu satışa karşı çıkmıştık ve bina hala daha satılamadı. Aydın’ın Büyükşehir Belediyesi olması konuşuluyor. Büyükşehir belediyesi olduğumuzda o bina belediyenin yan kolu olarak değerlendirilebilirdi. Aydın’ın yararına olan hiçbir konuda siyaset yapmayıp belediyemizin yanında olacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Köse, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’ın Atça, Acarlar, Bağarası, Davutlar, Ortaklar ve Umurlu’nun 2014 yerel seçimlerine ilçe olarak katılması yönünde TBMM’ye kanun teklifi vermesinin arkasında olduklarını ifade etti ve şöyle konuştu: “Hizmetin halkın ayağına gitmesi gerekiyor. Ön çalışmalarımız sürüyor fakat MHP olarak kesin görüşlerimizi büyükşehir olmamız kesinleştiğinde daha net aktaracağız”

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_6912.jpg

img_6898.jpg

img_6899.jpg

img_6919.jpg