Değerli okuyucularım, bu yazımda size 40 yıldır Aydın MHP dünyasında kendi felsefesine hizmet veren Sn. Haluk Alıcık’tan söz edeceğim.

Sn. Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkanlığı döneminde Nazilli’ye önemli hizmetler yapmıştır.

Son seçimlerde ise çok az bir farkla seçimi kaybetmiştir fakat seçimi kaybetmesine rağmen halen Nazilli’de ve Aydın ilinde Sayın Haluk Alıcık’ın karşılığı olduğunu düşünenlerdenim.

 

Sayın Haluk Alıcık, Sayın Devlet Bahçeli tarafından 24 Aralık 2019 tarihinde Aydın MHP İl Başkanlığına atandı, 20 Eylül 2020 tarihindeki Aydın il kongresinde tüm delegelerin reyleri ile MHP İl Başkanlığına seçilmiştir.

  

Sayın Haluk Alıcık özgeçmişi,

13 Temmuz 1966 tarihinde Nazilli’de doğdu.

Eğitimine Nazilli Turan İlkokulu'nda başlayarak, ortaokulu Atatürk Ortaokulu'nda tamamladı. 1985 yılında Nazilli Lisesi'nden mezun oldu.

1988 yılında Aydın Devlet Hastanesine atandı.
İzmir 70. Yıl Eğitim Enstitüsü'nde hem çalıştı hem okudu.

1996 yılında Çankırı Ilgaz Meslek Lisesi'nde öğretmen olarak çalıştı. 1997 yılında Nazilli Sağlık Meslek Lisesi'ne atandı.

2007 yılına kadar Nazilli Sağlık Meslek Lisesi'nde müdürlüğün yanı sıra Nazilli Devlet Hastanesi'nde Hastane Müdürü olarak çalıştı.

2007 yılında 5. Sıra Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etti.

Seçimin ardından Çine 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı. 2008 yılında Nazilli Sağlık Meslek Lisesi'ne Öğretmen olarak atandı.

2009 Mahalli İdareler Seçimleri için istifa etti ve Nazilli Belediye Başkanı seçildi.

30 Mart 2014 seçimlerinde MHP'den tekrar belediye başkanı seçildi.
Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği Başkanlığı, Nazilli Belediye spor Onursal Başkanlığı, Yıldız gücü spor Başkanlığı, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Nazilli Boks İhtisas Kulübü Başkanlığı, Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Komisyon Üyeliği ve Sayokan Türkiye Temsilciliği Onursal Başkanlığı görevlerini yerine getirdi.
Haldun Haluk Alıcık, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP'den Aydın İli, Nazilli İlçesi Belediye Başkan adayı oldu, seçilemedi.

24 Aralık 2019 tarihinde Genel Merkez ve Sayın Devlet Devlet Bahçeli tarafından Aydın İli MHP İl Başkanlığına atandı, 20 Eylül 2020 tarihinde Aydın il kongresinde tüm delegelilerin reyleri ile Aydın İl Başkanlığına seçilmiştir.

Haluk Bey, siz il başkanı olarak 15 aydır Aydın MHP İl Başkanı olarak görev yapıyorsunuz. Cumhur İttifakının ortağısınız, Nazilli Belediye Başkanlığını kaybettikten sonra Aydın politikasında ne görüyorsunuz?

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den Allah razı olsun. İki dönem Nazilli Belediye Başkanlığı görevinden sonra bana Aydın MHP İl Başkanlığını tevdi ettiler. 20 Eylül 2020’de Aydın il Kongresinde Aydın İl Başkanı oldum.

Ben Aydın İl Başkanlığı seçildikten sonra Genel Başkanıma söz verdim. SIKMADIK EL ÇALMADIK KAPI bırakmayacağız diye söz verdim.

Allah’ın izni ile 2007 yılındaki ruhu yakalayacağız, bunu ben yaptık değil biz yaptık olacak.

Bütün teşkilatımız ile bu hedefe ulaşacağız.

Aydın, sağın kalesidir, Aydın, Merhum Adnan Menderes’in memleketidir hala iddia ediyorum sağın kalesidir.

Biz nelerde hata yaptığımızı tespit etmemiz gerekir. 2007 yılında MHP’ye 3 Milletvekili veren Aydın halkı değil mi? Bu gün neden vermediğini tespit etmemiz gerekir.

 

Biz Aydın halkına yaptıklarımızı yapacaklarımızı iyi anlatamadığımızı düşünüyorum. Aydın halkı kavgayı sevmiyor Ahmet ağabey, bu konuyla ilgili Sn. Özlem Çerçioğlu ile beni karşı karşıya getirmek istediler, ama ben bu oyuna gelmedim.

Biz iktidarız Cumhur İttifakı olarak. Dün olduğu gibi bugün de yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmamız gerekir.

Aydın’da yapıcı eleştirilerimizin olması gerekir.

Ben geçmişte de söylüyorum şimdi de söylüyorum AYDIN BÜYÜKŞEHİR OLMAMASI gerekirdi.

Aydın bir ucundan bir ucuna 180 KM buranın kırsal alanları çok fazla ben büyükşehir yasasına oldum olasıya karşıyım.

Burada siyaset ederken asla KAVGA ETMEYECEĞİZ ÇÜNKÜ AYDIN HALKI ASLA KAVGA İSTEMİYOR. İşte bu yüzden Aydın ilini güzelleştirmek için yapıcı eleştirilerde bulunacağız yapıcı önerilerimiz olacak.

Çünkü, GÖKYÜZÜNÜN ALTINDAKİ CENNET DİYEN HEREDOT boşuna söylememiş.

Haluk Bey, Aydın’da MHP’nin başarıları ve başarısızlıklarını konuşuyoruz. MHP son seçimlerde HDP’nin altına düştü kaldı ki 2007 seçimlerinde 3 milletvekili çıkardı. CHP 2 Milletvekili, AK Parti 3 Milletvekili çıkardı. Ne oldu da bu MHP bu hale geldi? Neden Aydın seçmeninin reylerini alamadı?

Bizim Aydın halkından başka gidecek yerimiz yok bize bu dönemlerde Aydın halkı reyleri ile ilgi göstermemiştir.

Neden, MHP meclis üyelerin Aydın ilinde görevlerini yapmadıklarını mı düşünüyor Aydın halkı?

2007’den sonra MHP’nin halktan koptuğunu düşünüyor, MHP’ye rey veren Aydın halkı.

MHP’NİN meclis üyeleri ve MHP il başkanlığının Aydın için önerdiği hiçbir projenin olmadığını söylüyor Aydın halkı...

(Cevap yok)

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe CHP’li belediye başkanların faaliyetlerini nasıl görüyorsunuz? Mesela Aydın Büyükşehir Belediyesi sizce çalışıyor mu? Diğer CHP’li ilçe belediyeleri için ne düşünüyorsunuz?

Aydın’da arıtma tesisinin yeniden yapılmasını isterim. Katı atık tesisi yapılmasını isterim. 2014’de Aydın Büyükşehir oldu, Manisa oldu ama bugün Manisa ile Aydın arasında dünya fark var. Aydın geri kaldı. Aydınlının 3 yıl sonrasını 5 yıl sonrasını merak ediyoruz. Eski Garajın Minibüs garajının olduğu yerlerde projeler gerçekleşmedi. Belediyenin hangi projesi var ki. Battı çıktılar hala yapılmadı. Aydın Büyükşehir belki sosyal belediyecilik ile günü kurtarabilir.

Belli zaman sonra sosyal belediyecilik kurtarmaz.

Ben şu an büyükşehir belediye başkanı olsam ACARLAR HAL KOMPLEKSİNİ yaparım. Aydın ilinin TARIMI, TURİZMİ, JEOTERMALİ, SAĞLIK bunlar Aydın ilinin olmazsa olmazları. Kuşadası’nda kongre merkezi atıl vaziyette işletilmiyor, büyükşehre verilen yetkiler niye verilmiş? Devlet ile birlikte şehre hizmet için birlikte olmaları gerekir.

Ben olsam Kuşadası Kongre Merkezini alır işletmesini yaparım.

Aydın’da kaplıca turizmi olabilir, jeotermalimiz var. Aydın’da kış turizmden söz etmek mümkün değil. Ben Nazilli Belediye Başkanı olarak devam etseydim SAGLIK ve JEOTERMALDEN FAYDALANARAK KAPLICA TURİZMİNİ yapacaktım.

Güzelköy’de 150 dönüm hazine arazisi vardı burada kaplıca turizmi olarak işletmelere vererek bu tesisleri yapacaktım.

ŞEHRİ ISITACAKTIM.

Organize seralar yapılabilir. Aydın jeotermalin başkenti olarak maalesef konut ısıtmasında faydalanamıyoruz, seralar yapılmıyor, devlet bunları yapıyor.

Aydın Büyükşehir bunları niye yapmıyor?

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN İLİ VE İLÇELERİNDEKİ BELEDİYELERE ŞEHİRİN ISITILMASI İÇİN NİYE YETKİ VERMİYOR BU HALKA VATANDAŞA YAZIK DEĞİL Mİ? 150 TL’ye ısıtma varken doğal gaza 700 TL veriyor. Bu durum Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çok büyük yanlışıdır. Burada mahalle baskısından söz edilmemesi gerekir. Sayın Özlem Çerçioğlu kararlı olması gerekir.

Burada JEOTERMALİN HALKIN YARARINA KULLANILMASI TARAFTARIYIM.

Başkan sana özel bir sual… Nazilli Belediye Başkanı MHP’ye mi geçecek yoksa AK Parti ye mi?

Bu konuyu bilmiyorum. Bu kardeşimizi ben elimde büyüttüm. Kardeşimiz kendisi için, ailesi için, Nazillimiz için ne güzellik olacak ise o olsun.

Şuanda halef selefiz. Ben bir şey söylediğimde halk sen yetiştirdin diyorlar. Onlar ne söylerlerse söylesinler. NAZİLLİ BİZİM. Ben hepsinden memnunum.

AYDIN HALKI MEMNUN MU ÖNEMLİ OLAN HALK.

Ancak HDP İl Başkanı CHP’li milletvekillerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanını ve diğer belediye başkanlarına bizim reylerimiz ile seçildiğiniz deyince CHP kanadından hiç kimse konuşmuyor niye?

Ama CHP’liler çıkıp HDP il başkanına sen ne diyorsun diyemiyorlar.

Sayın Fatih Atay, benim abim dediniz Sayın Fatih Atay ileriki günlerde Cumhur İttifakına geçer mi?

Ben Fatih ağabeyimi milletvekilliğinden bilirim. Fatih Bey CHP’nin milletvekili gibi değil Aydın’ın milletvekili gibi hareket etmiştir.

Ben partilerin içine karışmam böyle bir talep de yok istek de yok. Talebimiz de yok.

Ben Nazilli Belediye Başkanlığını kaybetmeden evvel eğer Kürşat Engin Özcan seçilirse Nazilli’ye yağdıracağız diyorlardı. NAZİLLİ’YE NE YAĞDIRDILAR?

Efeler’de Mesut Bey problemdi dediler, Söke’de Süleyman Toyran problemdi dediler, Kuşadası’nda Özer Kayalı problemdi dediler.

Aydın halkı bu olayları dikkatle izlemesi gerekir.

Nazilli Belediye Başkanı İyi Partiden memnun değil ki partisinin Ankara’daki toplantısına katılmıyor, daha şimdiden Efeler’de Barış Altıntaş’ın Söke’de Fatih Akkentli’nin ismi konuşuluyor. İncirliova kaynıyor, Didim türlü skandallar ile çalkanıyor. CHP’ye rey vermiş Kürt vatandaşlar yüksek perdeden şikâyetler olduğu söyleniyor. Biz sahada bunları görüyoruz. Siz bunları görüyor musunuz?

Söke’de Belediye Başkanının kendi partilileri tarafından tartaklanması hoş mu? A ilçesinde Belediye Başkanı seçtirmişsin onun yerine şimdiden aday gösteriyorsun bunlar doğru değil.

2023 Yılında Aydın’da MHP milletvekili olarak 2007 ruhunu yakalayarak temsil edileceğiz. Ben Genel Başkanıma bu konuda söz verdim. Çünkü ben rüştümü ispat etmiş belediye başkanıyım halkın içindeydim.

Ben Aydın ilinde Sayın Özlem Çerçioğlu şu projede bizi destekleyin desin bunu Hükümete Bakanlara götürür müsün dediğinden biz elimizden geleni yaparız.

Biz Aydın için varız.

Ben Nazilli’de CEM EVİ yaptım. Bu vatandaşlarıma siz CHP’ye rey vermeye devam edin ama siz bizi sevin yeter dedim.

Biz herkesi kucaklayacağız.

Ben Aydın Büyükşehir’in görevi olan DANDALAZ barajından Nazilli’ye su getirdim. 45 KM su getirdim.

Haluk Bey 2023 yılında Aydın ilinden kaç milletvekili çıkaracaksınız? Siz aday olacak mısınız? Nazilli’ye mi Büyükşehir’e mi aday olacaksınız?

Ahmet Ağabey, Sayın Başbuğum ne emrederse ben o olacağım ama en az 2 milletvekili çıkaracağız. Beni hayata döndüren Sayın Devlet Bahçeli’dir vefası çok büyüktür.

2019 yılında siyasi kumpastan terörist olmaktan yargılandım, kadını dövmekten yargılandım, 2019 yılı 8 Mart’ında olmuş gibi haber yapıldı. Bunu Aydın medyasında yapanlar ve yaptıranlar belli. Bu olay 2015’de oluyor 2015’de şikâyetçi olmuyorlar.

Hâkim karşısında 2015’de niye şikâyetçi olmuyorsun dediğinde hâkim şikayetçi kadın ben Nazilli Belediyesi’nde çalışıyordum diyor. 2016, 2017’de 2018’de niye şikâyetçi olmuyorsun diyor ses yok, 2019 Mart ayında sanki olay o gün yapılmış gibi haber yapıldı. PKK da bu olayı sahiplendi.

Benim gibi adam vatan haini olabilir mi?

Türkeş beyin mezarında Yasin okuyorum fotoğrafla oynanıyor gülüyormuşum gibi haber yapılıyor.

Beni kör kuyulardan Sayın Genel Başkanım çıkarmıştır.

Bana sahiplendi Allah Razı olsun.

SİYASETTE HİÇ KİMSE BANA KUMPAS KURULDU DEMESİN BU KİŞİLER BANA KUMPAS KURMUŞLARDIR.

Ben kimseye hakkımı HELAL ETMİYORUM.

 

Haluk Bey, sizin mahkemeleriniz oldu, bu süreçler bitti mi? Ceza yediniz mi?

Sadece bayan ile olan davamız devam ediyor.

 

Bu bayan şu an AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENLİK PERSONELİ olarak çalışıyor.

Aydın Büyükşehir bana görevi kötüye kullandım diye suç duyurusunda bulundu. İç İşleri Bakanlığı izin vermedi, Danıştay’da davam görüldü Hâkim yerel mahkemenin kararına niye uymadın dedi 10 ay ceza verdi.

Ben Belediye Başkanı olsaydım ben ağabeylik ABLALIK YAPAR, BU DAVAYI AÇMAZDIM.

KİMSEYE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Ben de bu hanım efendinin KİMLERLE yazışma yaptığının belgeleri var,  Bana PKK’nın sitelerinden küfür ediyorlardı.

Bu kadını ben işe aldım ailemin içine giren eşi kendine rahatsız ettiğinde benim eşime ABLA GEL BENİ KURTAR diyen biri ben pijamalarla evden koşarak bu hanımefendiyi eşimle birlikte giderek kurtarmışım.

  

Kaç defa kendi evinde kocasını dövdüm İNSAN EŞİNE EL KALDIRIR MI DİYEREK.

Ben bu konuda çok yaralıyım Ahmet ağabey eşi benim şoförümdü. Hala Nazilli Belediyesi’nde çalışıyor.

BU BAYANIN TEKRAR SÖYLÜYORUM KİMLERLE YAZIŞMA YAPTIĞINI SANA GÖSTEREBİLİRİM BUNLAR BANA PUSU VE KOMPLO KURDULAR.

Başkan son sözün nedir?

Ahmet Ağabey size ve www.aydinpost.com da bana bu imkânı verdiğiniz için teşekkür ederim.

Aydın ilini sağın kalesi yapacağız, bu sene de BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLACAK.