AYDINPOST HABER SERVİSİ - MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “Duruma göre kesin ihraç, geçici ihraç gelebilir. Her kim ne yapmışsa gereği yapılacaktır” diyerek ihraçların bitmediğini, bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtip yeni dalgalara hazır olun mesajı verdi.

 ‘PARTİMİZE KİM ZARAR VERMİŞSE BEDELİNİ ÖDEYECEK’

Aydın şehri ihraç edilenlerin adını daha çok duyacak diyen MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “ Şu an çok fazla konuşamıyorum. İsim isim söylemek istemiyorum. Bu yanlış spekülasyonlara neden olur. Partinin tüzüğü, ilkesi, ülküsü, töresi bellidir. Partimizin programlarıyla, değerleriyle veya siyasetiyle ters düşen bu noktada zarar vermeye devam eden her kim varsa gereği yapılacaktır” dedi.

‘ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR YENİ DALGALARA HAZIR OLUN’

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “Bu birinci dalgadır bunun devamı gelecektir. Teşkilatımızın bu konuda çalışmaları devam ediyor. Şu anda hemen hemen Efeler, Söke, Kuşadası ve Didim ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Nazilli ile ilgili çalışmalar da tamamlanmak üzere. Partiyle yollarını ve gönül bağlarını ayıran parti mensubu olmayan kişilerle mesai yapan Milliyetçi Hareket Partisinin siyaseti, duruşu ve Genel Başkanı ile ilgili aykırı hareket eden kim varsa gereği yapılacaktır. Bu parti kurumsal bir partidir. Partimizin ve teşkilatlarımızın disiplin kurulu vardır. Her ne kadar Aydın ilinde olmasa da, ilçelerimizde yapılan bu çalışmalar bizim üzerimizden Milliyetçi Hareket Partisinin merkez disiplin kuruluna sevk edilmektedir. Merkez disiplin kurulu da gereğini yapacaktır. İnsanların ne söyledikleri, ne yazdıkları, nasıl siyaset yaptıkları ortadadır” dedi.

‘RECEP TANER’İN, MERAL AKŞENİR’İN ARKASINDA DURMASI ELBETTE YANINA KAR KALAMAZDI’

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, “Recep Taner, Meral Akşener’in arkasında durduğunu inkar etmedi. Neden ağırına gidiyor? Böyle yapıyorsan yaptığın yanına kar kalmaz elbette. Bu tüzüklerde ne yapılması açık açık yazmaktadır. Kimsenin ağırına gitmemesi gerekiyor. İnsanlar yaptıkları tercihlerin sonuçlarına katlanır. Süreç sağlıklı ve olması gerektiği gibi işlemektedir” dedi.

‘7’DEN 70’E HERKES İHRAÇ EDİLEBİLİR’

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter son olarak, “Partinin tüzüğü, üyemizden Genel Başkanı’mıza kadar herkesi kapsıyor. Şuraya bir temas edelim diye bir düşünce olamaz. Yanlış yapan üyelerimiz, eski il başkanlarımız, eski vekillerimiz olabilir. Tüzüğün gereği neyse ayrım yapmadan gereği neyse yapılır. Duruma göre kesin ihraç, geçici ihraç gelebilir. Her kim ne yapmışsa gereği yapılacaktır” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA