Bu açıklama üzerine MHP lideri Bahçeli, 'Bulun o provokatörü' talimatı vermişti. Bugün Ömer Ulusoy'un MHP Antalya İl eski Başkanı Nizamettin Sağır ve şimdiki başkanla birlikte yeni bir videosu ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine MHP Genel Merkezi, MHP Antalya İl Teşkilatı'nı komple feshetti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, “partinin Antalya il örgütü yönetiminin genel merkez kararıyla görevden el çektirildiğini” belirterek, “Böylece MHP'nin üstünde oynanmak istenen oyunlara karşı tedbir alınmış oluyor” dedi.

Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan olayların MHP ile ilişkisi olmadığını belirten Toskay, “MHP Antalya il teşkilatını tanıyorum. Olaylardan dolayı son derece üzgünler. Teşkilatın dışında cereyan etmiş olaylar olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Toskay, “6 Nisan'da Akdeniz Üniversitesi'nde meydana gelen olayların bölücü terör örgütünün oyunlarının son aşaması olduğunu” da söyledi.

ÖMER ULUSOY'UN MHP'Lİ BAŞKAN AKAR'LA AYNI KAREDE OLDUĞU GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Akdeniz Üniversitesi`nde çıkan olaylar sırasında elindeki tabancayla 8-10 el ateş açan Ömer Ulusoy`un, MHP Eski Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağır ile MHP İl Başkanı Mustafa Akar`ın 28 Eylül 2006 tarihinde bir ziyarette yanlarında yer aldığı görüntüler ortaya çıktı.Bu arada Ömer'in Kayseri"nin Tomarza ilçesi Akmezar köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve 10 yıl önce Antalya'ya geldiği belirlendi. Ulusoy"un köye gelebileceği ihtimali üzerine Tomarza İlçesi'ne bağlı Toklar Beldesi'nden gelen iki jandarma timi, Ulusoy ailesinin 10 yıl önce terk ettiği kapılarını ve pencerelerini tahtayla kapattığı boş evin etrafını ve içini kontrol etti.

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Ömer Ulusoy, MHP eski Antalya il başkanı Nizamettin Sağır`ın yanında yürürken, şuanki Antalya MHP İl Başkanı Mustafa Akar`ın da ikilinin arkasında yürüdüğü görürülüyor.

MHP İL BAŞKANI AKAR `ATEŞ EDENİ TANIMIYORUZ` DEMİŞTİ

Akdeniz Üniversitesi Kampusu`nda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili dün bir basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Mustafa Akar, 8- 10 el ateş ederek olayların büyümesini tetikleyen Ömer Ulusoy`un partiyle bağlantısı olmadığını söyledi.

Elinde silahıyla ateş eden Ulusoy`u tanımadıklarını belirten Akar, 4 Nisan Cuma günü il binasında düzenlenen Alparslan Türkeş`i anma töreninin de halka açık olduğunu ve isteyen herkesin rahatlıkla katılabildiğini söylemişti.

TÜRKEŞ`İN ANMA VE GENÇLİK ŞÖLENİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANMIŞTI

Ömer Ulusoy`un 4 Nisan Cuma günü il binasında düzenlenen Alparslan Türkeş`i anma töreninde ve Antalya Ülkü Ocakları 3`üncü Gençlik Şöleni`ndeki görüntüleri ortaya çıkmıştı.

MHP İl Başkanı Mustafa Akar`ın, partiyle ilgisi olmadığını ve tanımadıklarını söylediği Ömer Ulusoy`un şölende yöneticilerle en önde yer aldığı ve `bozkurt` işareti yaparak tekbir getirdiği görülüyor.