MHP Aydın Milletvekili Adayı Gülnur Er, '''Sıkıntılarını ve mutluluklarını birlikte yaşadığımız Söke halkına, milletvekili olarak da hizmet vermek istiyorum'' dedi. 
     Er, partisinin Söke İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partisi tarafından 3. sırada milletvekili adayı olarak gösterildiğini belirterek, kadın milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gitmesinin bir başarı olacağını söyledi. 
     Babası'nın Söke'de esnaflık yaptığını, bu yüzden esnafından, çiftçisine, emeklisinden, memuruna kadar tüm kesimi tanıdığını ifade eden Er, ''Sıkıntılarını ve mutluluklarını birlikte yaşadığımız Söke halkına, milletvekili olarak da hizmet vermek istiyorum. Sorumluluğunu iyi biliyorum. Siyasi farklılık gözetmeden çalışacağıma söz veriyorum'' diye konuştu. 
     Er, seçim çalışmaları çerçevesinde bütün ilçeleri, beldeleri ve köyleri tek tek gezeceğini belirterek, MHP'yi tek başına iktidara taşıyacaklarını savundu. 
     Toplantıya, MHP'den Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Germencik İlçe Başkanı Remzi Kaşlı, Kuşadası İlçe Başkanı Kenan Çakır, İncirliova İlçe Başkanı Sebahattin Akar, Koçarlı İlçe Başkanı Kadir Tuna, Didim İlçe Yönetiminden İsmail Karagöz ve çok sayıda partili katıldı.