2012 Yenilikçi Öğretmen Türkiye Formu Yarışmasında 'Naylon Poşete Hayır' projesi ile Türkiye ikincisi olan Söke Kız Meslek Lisesi'ne bir kutlamada Söke MHP İlçe yönetimi ve kadın kollarından geldi.

MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ekrem Akpınar, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Menderes, Kahraman Karbuz, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Sümer ve Kadın kolları yöneticilerinden oluşan heyet, Söke Kız Meslek Lisesine ziyaret etti.

Okul Müdürü Şükrü Özçelik ve Proje öğretmeni Havva Zeybek Şentaş tarafından karşılanan heyet, Söke'ye kazandırılan ikincilik ödülü nedeniyle proje ekibini tebrik etti.

Proje hakkında bilgi veren proje öğretmeni Havva Zeybek Şentaş, yarışmada bakanlık yetkililerinin okullar ile ilgili açılan standı ilgi gösterdiklerini söyleyerek; "Bakanlık yetkilileri bize bu projede yer alan kese kağıdı ve file ile çocukluk günlerini hatırladıklarını ifade ettiler. Bizde file ve kese kağıdı yapımının ders olarak okullarda yer alması gerektiğini dile getirdik" dedi.

Okul Müdürü Şükrü Özçelik, Türkiye'nin dört bir yanından gelen projelerin içerisinde Aydın'ı temsil eden tek projenin Söke KML'nin projesi olmasına dikkat çekti. Özçelik; Projeye katkısı olan Söke Belediyesi başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png