Söke'de 1964 yılında eğitime başlayan ilçenin köklü eğitim kurumlarından Söke Lisesi'nin 1975-1978 eğitim dönemi mezunları yarın Didim'de bir araya gelecek.
Aynı dönemde Söke Lisesinden mezun olan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın ev sahipliğinde Didim Class Oteli'nde yapılacak olan geceye, o dönemde mezun olan ve yaşamını değişik kentlerde sürdüren çok sayıda eski öğrencinin katılması bekleniyor.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, makamında düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl 1969-1975 mezunlar buluşmasının düzenlendiğini belirterek, kendisinin de aralarında bulunduğu 1975-1978 dönemi mezunlar buluşmasını da Didim'de gerçekleştirmeyi istediklerini söyledi. Başkan Kamacı 35 yıl sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.
Organizasyonun tertip komitesi başkanlığını üstlenen Nejla Baştuğ ise geçen yıl sömestr tatilinde Söke'de yapılan 1969-1975 dönemi mezunlar gecesinin ardından bu yıl ki buluşmaya daha geniş bir katılım beklediklerini ifade ederek, ''Geçen yıl ilk olmasından tüm arkadaşlarımıza ulaşmakta zorlanmıştık. Yarın gerçekleştireceğimiz geceye ciddi katılım başvurusu var. Yıllar sonra eski dönem arkadaşlarımızla yeniden bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz'' dedi.