Adıyaman'da mevziye koşarken silahla vurulan 20 yaşındaki Jandarma Er Cüneyt Kızılarslan'ın ölüm haberi Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki ailesini yasa boğdu.

İddiaya göre, Atatürk Barajı Koruma Bölük Komutanlığı'nda görevliyken, yabancı görüntü alındığı yolunda verilen alarm üzerine silah arkadaşları ile birlikte savunma mevzisine koşarken vurularak hayatını kaybeden Cüneyt Kızılarslan'ın cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Terör saldırısı mı, yoksa kaza sonucu arkadaşları tarafından da mı vurulduğu anlaşılamayan Kızılarslan'ın ölüm nedeni yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak.

Kozan Garnizon Komutanlığı Binbaşı Bülent Siper ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kubilay Ünal, sağlık görevlileri ile birlikte askerin Kozan İlçesi'ne bağlı Güneri Köyü'nde oturan babası Halil ile annesi Kadem Kızılarslan'a acı haberi bildirdi. Anne ile baba aldıkları haberle gözyaşlarına boğulurken eve Türk Bayrağı çekildi.

4 kardeşin en küçüğü olan Cüneyt Kızılarslan'ın cenazesi yapılacak otopsinin ardından gönderileceği köyünde toprağa verilecek.