Fransa 1. Ligi'nde forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç sonunda Sochaux'yu bırakıyor. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımını ipten alarak ligde tutan Mevlüt, Sochaux'nun bu sezon da düşme potasında olması nedeniyle artık kendisine yeni bir adres arıyor. Paris Normandie adlı gazeteye konuşan Mevlüt, "Gelecek sezon büyük bir ihtimalle Sochaux'da olmayacağım. Puan tablosunun yukarılarında yeralan bir takıma katılmak istediğim gerçeğini artık saklamıyorum" dedi.

Mevlüt, Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın kendisine yönelik ilgisinin hatırlatılması ve "Bordeaux'u düşünür müsün?" sorusu üzerineyse, "Tabii ki de düşünürüm" şeklinde konuştu.

Sochaux'nun bu sezon da düşme potasında olması ve geçtiğimiz haftaya dek 6 ay boyunca 19. sırada yeralmasını beklemediğini vurgulayan Mevlüt, son haftalarda aldıkları iyi sonuçlarla yükselmeye başladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde 6 puan alan Sochaux, 20 takımlı Fransa Ligi'nde 26 puanla 17. sırada bulunan Caen'in ardından averaj farkıyla 18. sırada bulunuyor.

DHA