Avcılar-Mecidiyeköy seferini gerçekleştiren metrobüste küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen Kemal K. güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Küçük kızın ailesi polis merkezine giderek tacizciden şikâyetçi oldu.

Olay, İncirli Metrobüs Durağı'nda dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti,: Annesiyle birlikte metrobüse binen 11 yaşındaki B.K., kısa süre sonra metrobüs içindeki Kemal K.(52)'nın cinsel tacizine uğradı. Durumu fark eden güven timlerine bağlı ‘metrobüs timleri' zanlıyı takibe aldı. Otobüs her durağa yaklaştığında araçtan inmek isteyen küçük kız ve annesi Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda indi. Aynı durakta zanlı da inerken, güven timleri takibi sürdürdü. Evli ve 3 çocuk babası Kemal K.'nın yanına yaklaşan güven timleri şüpheliyi yaka paça gözaltına aldı.

Yaşanan olay üzerine karakola giden B.K. ve annesi, şüpheliden şikâyetçi oldu.

Tekstil işinde çalıştığı öğrenilen Kemal K.'nin polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi. Sağlık kontrolüne götürülen Kemal K. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Benim de ailem ve çocuklarım var" diyerek feryat etti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.