Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş dün çok ilginç bir maçta karşı karşıya geldi... Şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi'nde bulunan iki kulübün önemli isimleri, düzenenlenen futbol organizasyonunda yer aldı. 6'şarlı iki takım arasında oynanan maçta Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı da forma giydi.

İSKENDER VE İBRAHİM DE OYNADI
Fenerbahçe'de Yıldırım'ın dışında asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Eskişehirspor eski teknik direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe altyapı sorumlusu Cemil Turan görev yaptı. Beşiktaş'ta ise teknik direktör Tayfur Havutçu, Sivasspor eski kalecisi Korcan Çelikay, Büyükşehir Belediyespor'un eski futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın'la birlikte Beşiktaş Kulübü güvenlik müdürü Ahmet Ateş forma giydi.

CEMİL TURAN HAT-TRICK YAPTI
Çok büyük bir çekişmeye sahne olan maçı Beşiktaş 8-7 kazanmayı başardı. Siyah-Beyazlılar'ın gollerini İbrahim Akın (3), Tayfur Havutçu (2), İskender Alın (2) ve Serdal Adalı attı. Fenerbahçe'nin golleri atan isimler ise Cemil Turan (3), Bülent Uygun (3) ve Aziz Yıldırım oldu.

YILDIRIM'A ŞOK!
Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Yıldırım hakkında mali takip başlattı. Yıldırım'ın herhangi bir borcunun olup olmadığının araştışırılacağı öğrenildi. Yıldırım'ın banka hesapları başta olmak üzere, menkul ve gayrimenkulleri, şirketleri, Fenerbahçe Kulübü'nün bilançosu gibi çok sayıda gelir ve gider mercek altına alınacak.

YILDIRIM BAKLAVA ISMARLADI
Metris derbisinin en çok dikkat çeken ismi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu... Oldukça keyifli olduğu gözlenen Yıldırım sürekli espriler yaptı. Yıldırım maçı kaybettikleri için girilen iddia gereği iki tepsi baklava ısmarladı.

EN SONUNDA YÜZLERİ GÜLDÜ!
Metris'te çok sıkıntılı günler yaşayan futbol adamlarının yüzü dünkü maçta biraz olsun güldü.
takvim