AYDINPOST ÖZEL - Şehir merkezinde bulunan pek çok kavşak noktasında altyapı yetersiz kaldı. Şehir içinde bilhassa otomobil sürücüleri sıkıntılı anlar yaşıyor.

Aydınpost Haber Merkezi'ni arayan vatandaşlar yolda mahsur kaldıklarını bildirdiler.

Aydın ve çevresinde sabah saatlerinde başlayan yağmur il genelinde etkili oluyor.
     Aydın Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, sağanak sonucu kent merkezinde metrekareye 32 kilogram, Didim'e 104 kilogram, Söke'ye 9 kilogram yağış düştü.
     İlin batı kesimlerinde etkili olan yağışın öğleden sonra doğu kesimlerinde etkisini artıracağı ve yağışların akşama kadar yer yer devam edeceği bildirildi.
     İlde en fazla yağışın düştüğü Didim ilçesinde, Didim Devlet Hastanesi Acil Servisi sular altında kaldı. Hizmet dışı kalan hastane acil servisinin, temizlenmesi için çalışma yürütülüyor.
     İlçede yağmur suları nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı ve yoldaki araçlar mahsur kaldı. Belediye ekipleri, yağmur sularının yükseldiği kesimlerde kanallar açarak suların tahliye edilmesine çalışıyor.
     Koçarlı ilçesinde de yağmur nedeniyle bazı yollarda göletlerin oluştuğu bildirildi. Yağmur, özellikle Altınkum ve Avcıçukuru mevkilerinde etkili oldu.
     Aydın kent merkezinde de şiddetli sağanak yüzünden Forum Alışveriş Merkezinin birinci katında bulunan iş yerleri sular altında kaldı.
     Kentte, Hasanefendi Mahallesi'nde bulunan köprünün altı da suyla doldu. Bu bölgenin kapanması sonucu kentte trafik sıkışıklığı meydana geldi.
     Yağmur nedeniyle Kazım Karabekir Caddesi Sevgi Yolu üzerinde bulunun bir iş yerinin bacasının çekmemesi sonucu yangın çıktı. Yangın Aydın Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.