AYDINPOST HABER/Murat Uçkaç-2008 yılında hizmet vermeye başlayan Aydın'ın gözde süt ürünleri markası Metin Süt Ürünleri, Adnan Menderes Bulvar Şubesini açtı.

Açılış törenine Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulisi Akşit, Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde Metin Süt Ürünleri Genel Müdür Gökhan Erdoğan “ İkinci şubemizi açmaktan dolayı son derece mutluyuz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Yine her zamanki gibi kalite ve temizliğin ön planda olduğu bir şube konseptiyle siz değerli müşterilimize hizmet vereceğiz. Desteğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açılışta “ Yaklaşık bir yıl önce yine Metin Süt Ürünlerinin Yağcılariçi Şubesini açmıştık. İkinci Şubeleri hem kendilerine hem de Aydın"a hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ise “Yeni bir işletmeyi daha hizmete açmaktan dolayı sevinçliyim.Böylesine çalışkan bir ailenin daha güzel yerlerde olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmalarının ardından Metin Süt Ürünleri Adnan Menderes Bulvarı Şubesi yapılan dualar eşliğinde hizmete açıldı. Açılış kurdelasını Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Emniyet Müdürü Tacettin Kurt kesti.

Açılışın ardından Metin Süt Ürünlerinin açılış dolayısıyla özel kampanyası vatandaşlarında yoğun ilgisine neden oldu. Protokolün mağazadan ayrılmasının ardından mağazaya hücum eden vatandaşlar uzun kuyruk oluştu.

Metin Süt Ürünleri Hakkında:
Marka 2008 yılında kuruldu.
8 bin 500 metrekarelik alana kurulu olan Metin Süt Ürünleri, bin 800 metrekarelik alanda da üretimlerini gerçekleştiriyor.
30 kişilik kadrosuyla faaliyetlerini sürdüren markanın günlük süt kapasitesi 45 ton.
Yağcılariçinde ilk şubesini açan Metin Süt Ürünleri, şimdi de Adnan Menderes Bulvarı'nda ikinci şubesini oluşturuyor.
18 bayisi bulunan marka Antalya'dan Uşak'a, Muğla'dan Kocaeli'ye kadar ürünlerini pazarlıyor.

 

Açılıştan fotoğraflar için tıklayın...