Metin Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Kızılcahamam,  Bolu ve Düzce Topuk Yaylası'nda sezon öncesi hazırlık kamplarını tamamlayarak  kente döndüklerini belirtti.
 
Ligin ilk haftasında iç sahada oynayacakları Eskişehirspor maçının  hazırlıklarına 1 Ağustos Çarşamba günü Giresun'da başlayacaklarını aktaran  Diyadin, hedeflerinin rakipleri karşısında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç  yapmak olduğunu vurguladı.
 
Sezon öncesi kamplarından fiziksel anlamda memnun olduğunu ifade eden  Diyadin, kurdukları yeni kadroda takım olgusunun oluşması gerektiğini belirterek,  "Lige hazır değiliz. Bu nedenle zamana ihtiyacımız var. Taşların yerine oturması  kolay değil. Ligin başlangıcına kadar çok çalışarak takım olgusunu oturtmayı  hedefliyoruz." diye konuştu.
 
Transferler için yönetimle görüştüğünü kaydeden Diyadin, "Yeniden bir  kadro oluşturduk. Bu nedenle halen eksikliklerimiz var. Yönetim kurulu ile  görüştüm. Orta saha ve kanatlar için 3-4 oyuncu talep ettim. Yönetim kurulu şu  anda çalışmalarını sürdürüyor." değerlendirmesinde bulundu.