HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak; ülke genelindemevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.
 
RÜZGAR: Kuzey ve doğu, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara ve Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek. 
 
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
 
YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklığı ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. 
 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren Marmara ve Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. 
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA 
 
MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.
 
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; öğle saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) kısa süreli ve yerel olmak üzere, aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...