Kandemir, "Başbakan"ı protesto eden metalci gençlerin, gayri ahlaki hareket yapmış olsalar bile gözaltına alınmalarının doğru olmadığını, önümüzdeki günlerde onlarla birlikte olacaklarını" söyledi.

Yaramazlık yaparız

"Biz genciz, yaramazlık yaparız, sıra dışı şeyler yaparız" diyen Kandemir, gençlerin bundan böyle sadece bayrak asan, alkışlayan bir kitle olmayacağını savunarak, bu düşüncelerini parti yönetimine iletip "Aksi halde bizi fesh edin" dediklerini söyledi. Kandemir, emocu, rapçi, rockçı gençlerin sorunlarını da önemsediklerini belirterek, şöyle dedi: "Onların meseleleri de bizim meselemiz. Benim de underground müzik dinleyen, komünist arkadaşlarım var. Onlar Türkiye"nin ve gençlerin zenginliği. İçimizde gaylerin haklarını savunan arkadaşlarımız da var. Yönetimdeki arkadaşlarımızla gaylerin sorunlarını tartışıyoruz, Kürt sorununu da."

Diğer siyasi partilerle çeşitli projelerde ortak çalışma yapabileceklerini belirten Kandemir, Kürt sorununun çözümüne katkı sunmak amacıyla CHP ve MHP Gençlik Kolları başkanlarıyla da görüşmeyi planlıyor.

Gözaltına alınmışlardı

BAŞBAKAN Erdoğan"ın konvoyu geçerken metal işareti yaptıkları için gözaltına alınan Yusuf Şengül ve Murat Uğurlu, karakolda polislerin kendilerine zorla Türk Sanat Müziği dinlettiğini anlatmışlardı.