Nazilli Belediyesi nikah salonunda düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ile Nazilli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, açılan kurslar sayesinde işsiz sayısının azaldığını dikkat çekerek; “Nazilli Ticaret Odası olarak bölgemiz ve ülke gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için yapılan projelerin içerisinde yer alıyoruz. Bu projede İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile birçok dalda kurs açtık. Kursiyerlerimize eğitimler verdik. Bu eğitimler sayesinde umuyoruz ki ya kendi işlerini kuracaklar ya da bir işyerinde çalışacaklar. Eğitimlerde başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
İşsizlik sorununun ortadan kaldırılması için Türkiye genelinde çalışmalar yapıldığına işaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç da, “Ülkemizde önemli sorunlardan biri haline gelmiş olan işsizlik hükümetimizin çalışmaları sayesinde en aza indiriliyor. Yapılan projelerle bu sayının en aza indirilmesi hedefleniyor. Nazilli’de yapılan bu çalışma bunlardan biri. Bu projeyi hazırlayan ve uygulayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan ardından Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Halk Eğitimi Merkezi ve İŞKUR Nazilli Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen meslek edindirme kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları katılımcılar tarafından verildi.

17.20111008130003.jpg