Toplantıya Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A. Gültekin Kılınç, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt, Aydın Ticaret Borsası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ve Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu ile çok sayıda oda ve borsa üyesi işadamı katıldı.

Aydın ili için çok önemli olan Jeotermal enerji ve organize sera bölgesi, Üniversite şehri, Organize sanayi çalışmaları, yaşlılık merkezi ve turizm konularında ortak kararlar alındı. Toplantıya ev sahipliği yapan Nazilli Ticaret Odası Başkanı A. Gültekin Kılınç, “Güçbirliği yaptığımızda aşamayacağımız bir sorun kalmayacaktır” dedi.
Aydın için çok önemli konular olan Jeotermal enerji ve organize sera bölgesi, Üniversite şehri, Organize sanayi çalışmaları, yaşlılık merkezi ve turizm konularında düşüncelerini anlatan oda ve borsa başkanlarına cevaben Aydın Milletvekilleri Ankara"da yapılan çalışmaları değerlendiren birer konuşma yaptılar.

GÜNÜN HER SAATİNDE YARDIMA VE DESTEĞE HAZIRIM

Son konuşmayı yapan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş da, “Hepimizin, ilimizin, ilçelerimizin ve beldelerimizin sorunlarını birlikte müştereken çözme çabasına girdiğimizde sorunları en az seviyelere düşüreceğimize inanıyorum. Böyle, birlikte kültürünün de Aydın"da olduğunu görmekten mutluluk duydum. Bugün güç birliğinde Ticaret Odaları, Ticaret Borsaları Odaları ve Sanayi Odaları bulunmakta ama önümüzdeki çalışmalarda tüm meslek odalarımızın ve siyasi partilerin yerel yöneticilerinin de halkayı genişleterek daha güçlü bir sesle İlimizin sorunlarına sahip çıkmaya çalışmasını temenni ediyorum. Sizlerin faaliyet alanı konularında ne zaman olursa olsun günün hangi saati olursa olsun sizlere yardım etmeye ve sizlerle beraber hizmet etmeye hazır olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah bu tabloyu daha sık görmek ve güzel vesilelerde birleşmesini temenni ediyorum” diye konuştu.