Eren Talu, savcıya verdiği ifadesinde, Defne Samyeli'ye gelen mesajları başkasına göndermediğini söylediği öğrenildi.


"MESAJLARI BAŞKASINA GÖNDERMEDİM"
Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne gelen Eren Talu soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Ekinci'ye ifade verdi. Eren Talu savcıya verdiği ifadesinde Defne Samyeli'ye gelen mesajları başkasına göndermediğini belirtti.


"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"
Talu, Samyeli'nin bilgisayar ve cep telefonunun şifreli olduğu için girip bakmasının söz konusu olmadığını ifade etti. Talu,"Kendisi boşanma davasına delil olsun diye bu şekilde hakkımda suç duyurusunde bulunmustur. Bende edindiğim bilgilere ve kanıtlara dayanarak sedakatsizliğe dayalı boşanma davası açtım" dedi.


"AİLE DÜZENİM BOZULDU"
Eren Talu, ekonomik durumunun kötüleştiğini ve aile düzeninin bozulduğunu ifade etti. İddialarla ilgili olarak Eren Talu hakkında, "haberleşmenin gizliliğini ihlal, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından soruşturma başlatılmıştı. Talu'yu ifade vermek üzere savcılığa çağırmıştı. Ancak Eren Talu savcıya ifade vermeye gitmemişti. Bunun üzerine Talu hakkında zorla getirilme kararı çıkarılmıştı. Eren Talu, iş için gittiği Libya'dan döner dönmez hakkındaki zorla getirme kararı uyarınca savcıya ifade verdi.

DHA