Olağan toplantıya ellerinde pasta ile gelen daire müdürleri 46 yaşına giren Başkan Alıcık’ın doğum gününü kutlayarak kendisine hediye verdiler.

Her hafta sonu Daire Müdürleri ile haftayı değerlendirme toplantısına giren Başkan Haluk Alıcık, Daire Müdürleri ve Özel Kalem Personeli tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlaması ile karşılaştı. Alıcık, yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Doğum günü pastası ise hep bir ağızdan ‘nice yıllara’ denilerek kesildi. 22 Haziran 1966 doğumlu olan Haluk Alıcık’ın sürpriz doğum günü kutlamasına Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya, İbrahim Özkan ve Mesut Erdemir’de eşlik etti. Haftanın değerlendirilmesinin yapıldığı toplantının en hararetli noktasında özel kalem personelinin ellerinde sürpriz doğum günü pastasıyla ansızın makama girmesi ile kısa bir sessizlik yaşanırken, Alıcık’ın ne oluyor sorusu karşısında Belediye Başkan Yardımcıları ve daire Müdürleri toplu olarak ‘doğum günüz kutlu olsun nice yıllara’ dedi.

“MESAİ ARKADAŞLARI ALICIK’I DUYGULANDIRDI”

Alıcık, kendisi için hazırlanan sürprizden çok duygulandığını ifade ederek pastasını kesti. Doğum gününü hatırladıkları için Belediye Başkan yardımcıları, Daire Müdürleri ve Özel kalem personeline teşekkür eden Başkan Alıcık, “Hep birlikte daha nice mutlu sağlıklı günler görmek dileğiyle, bu güzel sürpriz için çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman başkalarının mutluluğu ile sevindiğimiz için kendi özel günlerimizi kutlamaya pek alışık değiliz. Biz bir ekibiz. Sizlerle birlikte bu güne dek güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Hepinize bugüne kadar bana verdiğiniz desteklerden dolayı minnettarım. Ekip olarak çalışmanın tüm meyvelerini beraberce alıyoruz. Hepinize doğum günümü hatırlayıp hazırladığınız bu sürprizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png