Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Mert, ''Biz onlara inandık. Ankaragücü'nün büyük taraftarına sesleniyorum, Orduspor maçında tribünleri doldurarak sizin de onlara inandığınızı gösterin'' dedi.
         
Mert, teknik ekip ve futbolcuların Trabzonspor maçında gösterdiği mücadele, hırs ve azimleriyle kabus dolu günlerin sonuna gelindiğinin işaretlerini verdiklerini belirterek, ''Biz onlara inandık. Ankaragücü'nün büyük taraftarına sesleniyorum, Orduspor maçında tribünleri doldurarak sizin de onlara inandığınızı gösterin'' diye konuştu.
         
"ANKARAGÜCÜ CAMİASI KOLAY KOLAY PES ETMEZ"
Yaşadıkları inanılmaz olayları bilmeden Ankaragücü hakkında görüş beyan edenlerin ve daha zorlu maratonunun başındayken kesin hüküm verenlerin hüsrana uğrayacaklarını vurgulayan Mert, ''Bu kişiler, bizim zor günlerde nasıl kenetlendiğimizi, nasıl mucizelere imza attığımızı unutmuş gibiler. Ankaragücü camiası, öyle kolay kolay pes edecek bir camia değildir. Gücünün son damlasına kadar mücadelesini ortaya koyar. Engel olmaya çalışanları da ezip geçecek kudrette bir takım olduğunu bir kez daha herkese kanıtlar'' şeklinde konuştu.
         
"ZOR BİR VİRAJI GERİDE BIRAKTIK"
Futbolcuların, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde her geçen gün daha da güçlendiklerine dikkat çeken Mert, ''Biz de yönetim olarak onların beklentilerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kötü dönemi hep birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Fikstürde de zor bir virajı geride bıraktık. Artık daha çok kendi rakiplerimizle mücadele edeceğiz. Özellikle Orduspor ile yapacağımız karşılaşma bizim için çok önemli. Bu yüzden tüm taraftarlarımızı 19 Mayıs Stadı'na davet ediyor ve hakemin bitiş düdüğüne kadar takımlarını canla başla desteklemeye çağırıyoruz. Gün kenetlenme günü ve Ankaragücü'ne sahip çıkma günüdür'' ifadelerini kullandı.