Saray Tesisleri'nde Mehmet Gonca, Sinan Akgül, Mehmet Uludağ hakem üçlüsünün yönettiği maça, Mersin İdmanyurdu Sehic, İlhan, Erhan, Boum, Mustafa Keçeli, Fatih, Yahia, Hasan, Ozokwo, Kamanan ve Nobre, 11'i ile başladı.

Sivasspor'un ilk 11'nde ise sahaya Atilla, Hayrettin, Diallo, Navratil, Uğur, Erman, Kadir, Kıvanç, Cihan, Suarez ve Eneramo çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Mersin İdmanyurdu 20. dakikada Nobre'nin attğı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından çabuk toparlanan Sivasspor ise 23. dakikada Kıvanç'ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi: 1-1. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda Kamanan'ın 48. dakikada attığı şık golle tekrar skorda üstünlüğü ele alan Mersin İdmanyurdu'nun sevinci fazla sürmedi. Sivasspor 64. dakikada Eneramo'nun golüyle skoru 2-2'ye getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere bitti.

Maçın ardından turnuvada eşleşmeler de belli oldu. 14 Ağustos Pazar günü oynanacak final karşılaşmasında Ankaragücü ile Mersin İdmanyurdu saat 21.00'de şampiyon olmak için sahaya çıkacak.

Üçüncülük-dördüncülük mücadelesinde Sivasspor-Orduspor, beşincilik-altıncılık maçında ise Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği saat 19.00'da karşılaşacak.