Nazilli Belediyesi"nin yapmış olduğu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Belediye Başkanlığı odasında yapılan törenle Sağlık Bakanlığı"na devredildi.
Düzenlenen törende Diş Sağlığı Merkezi"nin anahtarı Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Baştabip İlhan Tonoz'a teslim edildi. Teslim töreninde Hastane Müdürü Murat Görgüç ile Başhemşire Safiye Kabasakal da hazır bulundu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık devir işleminde yaptığı konuşmasında; “Bugün çok mutlu bir gün yaşıyoruz. İlçemize son derece modern bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırdığımız için çok sevinçliyiz. Aydın Valisi H.Avni Coş"un desteği ile merkezimizin adını da meclis kararıyla Dr. Rıza Arpaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi koyduk. Bugün için Aydın da, bizim Belediye olarak yaptırmış olduğumuz diş hastanesi seviyesinde, 3 ağız ve diş sağlığı hastanesi var. Bunlardan Söke de olan hastaneyi Aydın Valiliği, Aydın da olan hastaneyi devlet, Nazilli de olan hastaneyi ise Nazilli Belediyesi kendi imkanlarıyla yapmıştır. Bunu Nazillili hemşerilerim ve çevre halkımız için yaptım. Halkımın bu eserde verdiği desteği unutamayacağım. Nazillimize hayırlı olsun” dedi.
Nazilli Diş Sağlığı Hekimi İlhan Tonoz ise; “Nazilli"ye çok değerli bir hizmet eseri kazandırıldı. Biz Sayın Belediye Başkanımızdan ne istediysek o bize 2 katını verdi. 2 yılından bu yana fiziki şartların elverişsizliği nedeniyle zor şartlar altında hizmet veriyoruz. Şu anki koşullar içerisinde 10 hekim ile hizmet vermekteyiz. Yeni yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize geçtiğimizde hastanemizde 20"si polikliniklerde çalışmak üzere, 40 diş hekimi görev alacaktır. Bu hastane ile günde Bin 250 hasta bakılabilecektir. Artık hastalarımız gerek protez gerekse köprü yapımı tedavilerinde sıra beklemeyecektir. Bu güzel hizmet için Sayın Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.