Son dönemde Kasım Yaman Parkı’ndaki çevre hareketlerindeki önderliğiyle ismini duyuran Levent Vardar, Kuşadası ve Ege Bölgesi’nde uzun yıllardır çeşitli önemli acentelerin temsilciliği ve yöneticiliği görevlerinde bulunuyor. 

Merkez Parti Kuşadası İlçe Başkanı olarak atanmasının ardından, partisinin Kuşadası’ndaki örgütlenme çalışmalarına başladıklarını kaydeden Levent Vardır, yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’nin siyaset tarihinde 81. parti olarak yer alan Merkez Parti’nin kuruluşunun Kuşadası’na, vatana ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Partimizin İçişleri Bakanlığı’na iletilen müracaatı ile ilgili resmi süreç tamamlanıp da Kurucu İlçe Başkanlığı yazımız geldiği andan itibaren partimizin ilk kongresine kadar örgütlenme, Kuşadası kamuoyuna partimizin tanıtımı ve benimsetilmesi konusundaki çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu yolda; tüm Kuşadası halkından ve siz değerli basın mensuplarından, önce ailelerimiz ile birlikte yaşadığımız kentin, sonra bölgenin ve sonucunda da ülkemizin refahı ve gelişmesi, insanlarımızın ve beraber yaşadığımız diğer canlıların daha rahat ve sosyal ve maddi yaşam standartlarına kavuşturulması amacıyla partimizin Kuşadası siyaset hayatındaki bu ilk adımlarında özellikle destek olmalarını ve yardımlarını rica ediyorum“ dedi.

Siyaseti geliştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Merkez Parti Kuşadası ilçe Başkanı Levent Vardar, “Amacımız Kuşadası’nda yapılacak siyaseti Türkiye bazında yapılanın küçük bir modeli olarak geliştirmek. Bizim kentimizde yapılacak siyaseti sadece seçim zamanlarında değil, ülke ve kent günlük hayatına yansıtabilmek ve böylece halkın siyasetin içerinde yer almasını sağlamaktır. İçerisinde halkın olmadığı bir siyasetin bireylere ve kentimize yararlı olmayacağı düşüncesindeyiz. Kentimizde siyasetin halk tarafından özlenen seviyelere çıkması için ayrıca çaba sarf edeceğiz. Kuşadası kamuoyuna şu çağrıda bulunmak istiyorum: Eğer hak etmediğinize inandığınız bir yaşam standardına mahkûm olmak istemiyor, insanca yaşam çizginizi yükseltmek ve hak ettiğiniz sosyal düzene ulaşmak istiyorsanız, sizlerin de bu mücadele için siyasi partilere ve bu partilerde mücadele eden insanlara katılmanız çağrısında bulunmak isterim. Gelin birlikte mücadele edelim” diye konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png