AYDINPOST ÖZEL

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri Orman İşletme Müdürlüğü ve Özel İdare Teknik Genel Sekreterliği"ni ziyaret etti.
Başkan Ökten, Orman İşletme Müdürü Hüseyin Yalçın"dan orman ve orman yangınları konusunda bilgi aldı.
Yalçın, geçen yıl küresel ısınma nedeniyle orman yangınlarında artış olduğunu Aydın Orman İşletmesinin bin tonluk, 15 adet yangın havuzunun bulunduğunu ve yangınla mücadele ettiklerini, yanan bölgelere yeniden ağaçlandırma yapıldığını söyledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, çevre, orman ve yeşilin önemine dikkat çekerek, özellikle turistik bölgelerde kooperatif ve site yerleşim alanlarında oturanların daha çok ağaçlandırmaya önem vermelerinin gerekli olduğunu söyledi.
İl Özel İdare Teknik Genel Sekreteri Bülent Kılınç"ı da ziyaret eden Ökten ve yönetimi, Aydın merkeze bağlı köy yolları ve bölgelerde su sorunları hakkında bilgiler aldı.
Ak Parti döneminde hizmet farkı oldu mu sorusuna Kılınç, Köy-Des projesi kapsamında üçüncü yılında pek çok köy yolları asfaltlama bakım-onarım çalışmaları yapıldığını ve susuz köyün kalmadığını çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Gökhan Ökten ve yönetim kurulu, son alarak da Yol-İş Sendikası baş temsilcisi Ahmet Müftüoğlu ve sendika temsilcilerini ziyaret etti.