Beşiktaş'ta yönetimden teknik direktör Mustafa Denizli'ye güvenoyu. Başkan Yıldırım Demirören'in Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United yenilgisine rağmen takımın mücadeleden memnun olduğunu belirterek, “Hoca sen hiç bizi yıkmaya çalışan dedikodulara aldırma. Biz seninle yola çıktık, seninle devam edeceğiz” şeklinde güvenini yinelediği öğrenildi. Denizli'nin başkan Demirören ile yaptığı görüşmede Beşiktaş'ın gelecek için iyi sinyaller verdiğini belirterek, “Takımın Manchester United gibi bir dünya deviyle başa baş mücadele etmesinden memnun kaldım. İstekli oyunumuza rağmen puan alamadık. Bundan sonra üst üste gideceğimiz Wolfsburg ve CSKA deplasmanlardan en az 2 puanla dönersek gruptan çıkma ihtimalimiz çok yükselir” dediği öğrenildi.

HERKES GÖRDÜ

Denizli'nin ayrıca “Oyun olarak Beşiktaş'ın her kulvarda mücadele edebileceğini herkese göstermiş olduk. Gol alanlarındaki beceriksizliğimizi giderirsek eski Beşiktaş'ı yeniden herkese gösteririz. Şu anda iyi değiliz ama önemli olan sezon sonunda nerede olacağımızdır. Sezon sonunda bu takımı düzlüğe çıkaracağımı herkes görecek” dediği öğrenildi. Bu arada Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu da Denizli'den memnun olduklarını ve kendisiyle çalışmaya sürdüreceklerini belirterek, “Denizli, Beşiktaş'ın sözleşmeli antrenörüdür ve görevine devam edecek” dedi.


Buruk yaş günü partisi

Beşiktaşlı Tomas Sivok'un doğum günü M.United maçı sonrası tesislerde kutlandı. 27. yaşına giren Sivok, pastasının ilk dilimini Mustafa Denizli'den aldı.Yeni Şafak