9-12 Aralık tarihleri arasında düzenlene 1. inadına Tiyatro Festivali' ne Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve MEBED Sanat yönetmeni Metin Güler' in davetiyle katılan Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu; "Hastane" isimli tiyatro oyununu sergileyerek büyük beğeni topladı.
Hüseyin Akkaya'nın yönettiği, Fatih Akkentli' nin hem yazıp hem oynadığı "Hastane" isimli oyunu sergileyen Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, performansları ile yine adından söz ettirdi. MEBED ve Menemen Belediyesi' nin ortak çalışması ile düzenlenen festivali geleneksel hale getirmek istediklerini belirten MEBED Sanat Yönetmeni Metin Güler, Sökeli yönetmen Hüseyin Akkaya' dan bir daha ki festival için söz aldı. Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyucuları Fatih Akkentli, Suat Şahin, Faik Polat, Süheyla Semerci, Semra Demirtosun, Yasemin Günduman, Nurten Işık Cerit, Pınar Muslu, Gamze Gürsaçlı, Sühan Karaçelik, Barış Çeşmeci, Eftal Pullukçu, Arzu Eylem Telli, Nilgün Ulu, Mustafa Şengül, Selin Korkmaz, Gökhan Aktarmacı, Rahime Aktarmacı, Fırat İşler, Sinan Korkut, Halit Korkmaz, Ege Yıldırım; Işık ve Ses Yönetmenleri Özkan Arat ve Cemalettin Yeşilova"ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve MEBED Sanat yönetmeni Metin Güler tarafından teşekkür belgeleri verildi.
Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hüseyin Akkaya, Menemenli Tiyatro severlerle buluşmaktan dolayı mutluluklarını ifade ederken; Sanat dolu böyle bir festival düzenledikleri için Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Metin Güler' e teşekkür etti. Akkaya; bu tür sanatsal etkinliklerin özellikle yerel yönetimler tarafından daha çok desteklenmesi gerekliliğini vurgulayarak Menemenli tiyatroseverlere de teşekkür etti.