Başkan Adnan Polat ise Arda'yı satmayacaklarını her açıklamasında tekrarlıyor ve genç yıldızları için herhangi bir teklif almadıklarını ekliyor...

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Ancak Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'a göre İngiltere Premier Ligi'nin önde gelen iki takımı Liverpool ve Arsenal 23 yaşındaki oyuncunun peşinde!

'Kırmızılılar'ın menajeri Rafael Benitez'in geçen sezon da Arda'yla ilgilendiği biliniyordu. Ancak İspanyol çalıştırıcının Merceydise ekibinde geleceğinin belli olmamasına rağmen, İngilizlerin genç oyuncuyu hala istediği iddia edildi. Bu arada Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'in Galatasaray'ın kaptanını yakibe takibe aldığı öne sürüldü..

Sport.co.uk'ye açıklamalarda bulunan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, "Arda'nın Galatasaray'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Onu isteyen kulüpler ciddi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmak zorunda... Eğer kulüp Arda'ya yapılan teklifi kabul ederse, bizde görüşmelere başlayabiliriz" şeklinde konuştu...

Arda'nın transfer olması halinde ilk tercihinin İngiltere olacağının altını çizen Bulut, "Onunla bir çok kulüp ilgileniyor. Liverpool ve Arsenal onlardan biri.. Şu ana kadar resmi bir teklif yok, ama iki kulüple kontrat görüşmelerimiz oldu. Ancak futbolda ne olacağı belli olmaz... Türkiye'de sezon kısa bir süre sonra biticek ve daha sonra Arda milli takımla Amerika'ya gidicek. Daha sonra neler olacağını göreceğiz" diye sözlerini bitirdi.

Milliyet