TÜMBEL-SEN"E üye Kuşadası Belediyesi memurları Miracle Beach Club"ta düzenlenen yemekte bir araya geldi. Memurlar, turizm sezonu öncesi stres atarken, yemeğe katılan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan memurlara zam sürprizi yaptı.
Kadınlar Denizi"ndeki Miracle Beach Club"ta gerçekleştirilen TÜMBEL-SEN yemeğine Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Bahadır Yıldırım, Erol Soysal, Yahşi Karamollaoğlu ve Talat Akar"ın yanı sıra memurların aileleri de katıldı.
Müzik eşliğinde yemeklerini yiyen personel hareketli şarkılarda pistte oynayarak stres attı. Gecede TÜMBEL-SEN Kuşadası Temsilciliği tarafından kendilerine sendikal haklarını veren Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan"a teşekkür belgesi verildi. Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ise belediye memurları ile birlikte 9 yıldır görev yaptığına dikkati çekerek, “ Sizlerle beraber 9. yılımızı tamamladık. Sizlerden memnunum. Sizlerle bir 5 yıl daha birlikte çalışmak istiyorum. Ancak bu benim ve sizin istemenizle olacak bir durum değil. Buna halkımız karar verecek “ dedi.
Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, gecede yaptığı konuşma sırasında memurlara bir de zam sürprizi gerçekleştirdi. Sendikal haklara zam yaptığını açıklayan Akdoğan, “Şu anda aldığınız maaşınıza sendikal haklar olarak 450 YTL daha fazla alıyordunuz. Bu gece bu rakamı 550 YTL"ye yükseltiyorum” dedi. Akdoğan zam haberi memurlarda büyük bir sevinç yaratırken, Akdoğan"ı da alkış yağmuruna tuttular. Memurların gecesi, konuşmaların ardından gece geç saatlere kadar sürdü.