Fotoğraflar ve mesajlardan oluşan 2011 ajandasından elde edilecek gelirle kadınlar için mamografi cihazı alınacak, ücretsiz taramalar yaptırılacak

Önümüzdeki yıl 15. yaşına girecek olan Avon'un Meme Kanseri ile Mücadele Projesi için sinemadan modaya, müzikten spora farklı alanlarda isim yapmış 15 ünlü erkekten destek geldi. Fahir Atakoğlu, Fatih Erkoç, Dj Geveze, Levent Yüksel, Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli, Müjdat Gezen, Cem Adrian, Özgür Özberk, Rüştü Reçber, Engin Atsur, Salih Saka, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Emre Belözoğlu, çektirdikleri pembe konseptli fotoğraflarla kadınlara meme kanserine karşı yalnız olmadıkları mesajını verdi. 15 erkeğin pozları ve mesajlarıyla oluşturulan ajanda, 9.50 TL'den satışa sunulacak.

proje kapsamında her yıl hazırlanan 'Pembe Ajanda'nın satışından elde edilen gelir Meme Kanseri ile Mücadele Fonu'na aktarılacak. Fotoğraf ve mesajlarıyla meme kanseriyle savaşa destek veren ünlü erkekler, 'Hem meme kanseriyle mücadeleye destek olmak hem de sevdiklerinize anlamlı bir yeni yıl hediyesi vermek istiyorsanız, pembe ajanda en doğru seçim' diye konuştu.

Deri kaplı ajandanın üzerinde sabit koruyucu lastiği ve arka kapak içinde cep bölümü bulunuyor. Ajandanın satışından elde edilecek tüm kazanç, mamografi taramaları, ek teşhis ve tedavilerin karşılanması ile mamografi cihazı bağışları için kullanılacak.

Ajandanın yakışıklıları
'Meme Kanseri ile Mücadele Kampanyası' için bir araya gelen isimler arasında şarkıcı Levent Yüksel (solda), müzisyen Kemal Doğulu (üstte) ve Dj Geveze de (sağda) bulunuyor. 15 ünlü erkek, kendilerini yansıtan ve içinde pembe rengi barındıran pozlarıyla, hastalığa karşı savaşta kadınların yanında yer alıyor.