D-Marin Didim Marina Yacht Club 29 Mart-22 Nisan 2012 tarihleri arasında Melek Soyluer’in Resim Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. Ege Üniversitesi seramik bölümü mezunu olan Melek Soyluer 2009dan beri yaşadığı Didim’de ilk, genel anlamda beşinci kişisel sergisini açarak tuvaline yansıyanları “İlkbahar Resim Sergisi” adıyla Didimli sanatseverlerle buluşturdu.

Yacht Club’un ev sahipliğinde gerçekleşen serginin açılışına Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylaki ile Didimli sanatseverler katıldı. 5. kişisel sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı Melek Soyluer, Didimlilerin sanatsal faaliyetlere ilgili olduğunu bundan mutluluk duyduğunu belirtti.
Yağlıboya çalışmaların görücüye çıktığı sergiye ev sahipliği yapan D Marin Didim Marina Yacht Club Müdürü Çakıl Çelik ise, serginin ilk sanatsal ev sahiplikleri olduğunu belirterek, “İlkini gerçekleştirdiğimiz kültür faaliyetlerimize yıl içinde ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Didimli sanat ve kültür tutkunlarını bir araya getirmekten memnunuz. Bu şekilde Didim’in eksik kalan bir yanını da doldurmaya çalışıyoruz” dedi.
Sergide yaklaşık 30 çalışma yer alırken, sergilenen eserler satışa çıkarıldı. Serginin 22 Nisan’a kadar süreceği de bildirildi.