CHP'li Başkan Erzen, kendisine oy vermeyenleri mektupla rencide ediyor

Erzen, teşekkür mektubunda diğer adaylara oy veren seçmeni de rencide edecek ifadeler kullandı. Mektubunda herkese zeytin dalı uzattığını dile getiren Erzen, "Oyuna gelmeyen, yalan kampanyalara kanmayan, aydınlık, çağdaş Cumhuriyetçi Bakırköylü Yurttaşlarım" ifadelerinden sonra "Bakırköy'ü geriye götürmek isteyenlere gereken yanıtı verdiniz." diyor.

"Oyuna gelmemek"le DSP'yi, "geriye götürmek isteyenler"le de AK Parti'yi kasteden CHP'li Belediye Başkanı Erzen, seçim çalışmalarında eski Bakırköy Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı'nın DSP'den adaylığını sol oyları bölmek olarak nitelemiş ve Bakırköy'ü "Oyuna gelme, oyları bölme" pankartları ile donatmıştı.

AK Parti adayı Oğuz Satıcı'nın başkan adaylığını da "geriye dönüş" olarak yorumlamıştı. Yerel seçim öncesinde oyları bölmekle suçlanan DSP tarafı mektuba tepkili.

Mektubu "Yakışıksızın da ötesinde" olarak niteleyen DSP Bakırköy İlçe Başkanı Namık Kemal Ocak, Ateş Ünal Erzen'in seçim dönemi boyunca Bakırköylüleri "Bakırköy'e şeriat gelecek", "Bakırköy, Fatih olacak" gibi öcülerle korkuttuğunu, son gönderdiği mektupla da kendi uydurduklarına kendisinin de inandığını ispat ettiğini söyledi.

Ateş Ünal Erzen'in mektubundaki yakışıksız ifadelerine tepki gösteren AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan da mektubun, kendisine oy vermeyen insanları gerici, karanlık yüzlü insanlar olarak gören bir zihniyetin, belediye başkanlığı görevini yaparken sınıflandırdığının açık bir ifadesi olduğunu vurguladı.