CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası gezisi sırasında ilginç bir olay gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen günlerde Türkiye genelindeki tüm yerleşim birimlerinden bir kadına mektup yazmış ve kadınlarda gerçekleştirmeyi planladıkları aile sigortasını anlatarak genel seçimler için destek istemişti. CHP Kuşadası İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları da Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği mektubu rastgele seçtikleri bir eve girerek Huriye Yalçın isimli ev hanımına
ulaştırmıştı.
Kılıçdaroğlu'na destek mesajını içeren bir cevap yazan 58 yaşındaki üç çocuk annesi Huriye Yalçın, Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası'na geleceğini öğrenince mektubu postalamaktan vazgeçti ve Messina Restoranda elden teslim etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir süre sohbet eden Huriye Yalçın'ın gözleri, büyük heyecan yaşadığı görüşme sırasında zaman zaman yaşardı. Kılıçdaroğlu'na genel seçimde destek sözü veren Yalçın, aile sigortasının kendileri açısından çok önemli bir proje olduğunu söyledi.
Kuşadası'nda Türkiye Roman Platformu Çalıştayına katılıp bazı ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası'ndaki akşam yemeği parti örgütleriyle buluşmasına döndü. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün ev sahipliğindeki akşam yemeğine çok sayıda parti yöneticisi ve milletvekilinin yanı sıra İzmir ve Aydın'dan çok sayıda belediye başkanı, il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri katıldı.