Belediye meydanında gıda standı açan 20"ye yakın okul aile birliği üyesi, satıştan elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfının Vakıfbank"taki hesabına yatırdı.
Nazilli Belediye Meydanı"nda dün sabah saat 07.00"de stant açan Özel Yunuslar Anaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, dondurucu soğuğa rağmen nöbetleşe çalışarak evlerinde hazırladıkları çeşitli yiyecekleri satışa sundu. Akşam saat 17.00"ye kadar süren kermes sonunda elde edilen 456 YTL"lik gelir Mehmetçik Vakfı"nın Vakıfbank"taki hesabına aktarıldı.
Gerçekleşen etkinlik hakkında bilgiler veren Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Işık, böyle bir etkinliğin içerisinde bulundukları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Son aylarda artan terör saldırıları nedeniyle birçok askerimiz şehit düşmekte ve birçoğu da yaralanarak sakat kalmaktadır. Bizler burada huzur içerisinde yaşıyorsak bilin ki onların soğukta-sıcakta, zor şartlarda bizler için canlarını seve seve feda etmelerindendir. Onlara olan vefa borcumuzu elimizden geldiğince ödemek istedik. Biliyoruz ki bu borç ne yapsak ödenmez. Ama en azından niyet etmek, elimizden geleni yapmak istedik. Her fırsatta destek olmak için çalışacağız” dedi.