AYDINPOST ÖZEL - Milliyetçi Hareket Partisi"nde Avukat Mehmet Uysal, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile merkez İlçe Başkanlığı"na adaylığını açıkladı.

Basın toplantısına aralarında bayanların da bulunduğu kalabalık partililerin de izlemesi dikkat çekti.

Partililerinin ilgisinden memnun olduğu gözlenen Uysal partililere; “Zaman kavramı gözetmeksizin inandığı değerler uğruna ve 2023 lider ülke Türkiye sevdası amacıyla çalışan aziz dava arkadaşlarım” diyerek selamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi"ne emeği geçenleri unutmadı!

“40. kuruluş yıldönümünü kutlayan partimizin, kuruluşundan bugüne istiklal, istikbal ve can bedelleri ödeyerek Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyin göstermiş olduğu hedefler ve ilkeler doğrultusunda yılmadan çalışarak Milliyetçi Türkiye sevdasını yeşerten ve bugünlere getiren emeği geçen tüm ülküdaşlarımıza ve dava büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

“Toplumumuzun her kademesindeki insanlarımıza fikirlerimizi anlatmak, ülkemizin ve milletimizin hangi senaryoların parçası yapılmaya çalışıldığını izah etmek, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara karşı milli refleksimizi harekete geçirip bu kötü gidişe dur deyip partimizi ve ilkelerimizi iktidara getirmek amacıyla daha çok çalışmak bizlerin boynumuzun borcudur” diye seslenen Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milletimizin inanç değerleri ve milli hassasiyetleri noktasında; Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini esas alan Milliyetçi Hareket Partililer olarak; bölücü, yıkıcı ve ayrıştırıcı politikalara karşı olduğumuzu ve Milletimizin, Devletimizin ve Cumhuriyetimizin ebed müddet yaşaması için tek çıkar yolun milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek olduğunu bir kere daha yinelemek isterim.”

Amaçlarının partilerini ve partililerimizi ayrıştırıp küçültmek değil, birleştirip büyütmek olduğunu anlatan Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi"ne gönül veren bütün unsurlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek, teşkilatımızda birliği, beraberliği, bütünlüğü ve diri olmayı sağlayacaklarını anlattı.

Ayrıştıran değil, bütünleştiren bir teşkilat yapısını ortaya koyup, bütün Türk Milliyetçilerinin ve tüm vatandaşlarımızın kapısından kendi evlerine girer gibi girebileceği, Türk milliyetçilerinin içerisinde kendisini ifade edebileceği bir Aydın Merkez ilçe teşkilatı oluşturacaklarını anlatan Uysal, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir bir teşkilat yapısı kuracaklarının sözünü verdi.

Bütün vatandaşları kucaklayan, Aydın"ın ve ülkemizin meselelerine duyarlı, çevresinde sevilen ve toplumun bütün kesimlerini temsil eden bir ilçe teşkilatı heyeti ile Aydın Merkez İlçemize ve teşkilatımıza hizmet etmeyi kendimize düstur kabul edeceklerini anlatan Uysal, 26 Temmuz"da yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi kongresinde merkez ilçe Başkanlığı"na aday olduğunu açıkladı.

Hem yerelde hem de genelde iktidara talip olduklarını belirten Uysal, merkez ilçe başkan adayı olmalarındaki amaçlarının, “Milliyetçi Hareket Partisi"nin Aydın Merkez"de büyümesi, daha fazla hizmet verebilmesi ve partimizin üç hilalli bayrağını hak ettiği yere taşımak” olduğunu belirtti.

Merkez İlçe Başkanlığı"na Mehmet Uysal"ın yanısıra, eski merkez ilçe başkanlarından Serdar Yurt ile Arif Beyazıt"ın da aday olmaları bekleniyor.